powered by Surfing Waves

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Στο σκαμνί αύριο Ψαρρός και 15 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι για το ξεπούλημα του Κυμασιώτη

 

Η παλαιά κοίτη του Κυμασιώτη για την οποία δικάζονται σύμβουλοι της Δημ. Αρχής Ψαρρού (επειδή "παρέβλεψαν" την ύπαρξη της παλαιάς κοίτης) αναγνωρίζεται και ορίζεται πλέον σαν κοινόχρηστος χώρος (γαλάζιο ημικύκλιο)



Από την σελίδα  του kirea.org

Ο kireas.org θα παραστεί σαν μάρτυρας στην (εξ αναβολής) δίκη του πρώην δημάρχου κ. Ψαρρού και 15 Δημοτικών του Συμβούλων που θα γίνει αύριο στο πλημμελειοδικείο Χαλκίδας Η αυτεπάγγελτη ποινική τους δίωξη αφορά την απόφαση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ( 23/11/2011) να προχωρήσουν σε αυθαίρετη έγκριση οριοθέτησης του ποταμού Κυμασιώτη κατ’ εντολή της ΤΕΡΝΑ παραβλέποντας μια σειρά από εκκρεμότητες και συγκαλύπτοντας με αυτό το τρόπο παλαιότερες καταπατήσεις του ποταμού που κατήγγειλαν αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής. δες λεπτομέρειες 
https://kireas.blogspot.gr/2011/12/blog-post.html
Μετά από παρεμβάσεις του kireas.org η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ.) αποφάσισε την τροποποίηση των αρχικών οριογραμμών του Κυμασιώτη πού είχε εγκρινει το Δημοτικό Συμβούλιο Ψαρρού (https://kireas.blogspot.gr/2016/11/2012.html)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.