powered by Surfing Waves

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σίμος : "επιτέλους λύσαμε τα προβλήματα αδειοδότησης των Ναυπηγείων". Φωτο από το τσιμπούσι στην Στροφυλιά















Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Σίμο Κεδίκογλου οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία στο Μαντούδι.
Τον Σίμο Κεδίκογλου υποδέχθηκαν στο Μαντούδι οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία θέλοντας να τού εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τις προσπάθειες που κατέβαλλε εντός και εκτός Βουλής,
προκειμένου να ξεπεραστεί ο κίνδυνος να σταματήσουν τη λειτουργία τους και να χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας. Ένα πρόβλημα, που όπως είπε ο Σίμος Κεδίκογλου «αποφάσισε να δημιουργήσει για άγνωστους λόγους ένας στενοκέφαλος γραφειοκράτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στη Λάρισα καθυστερώντας τη διαδικασία έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».

Η οριστική επίλυση του προβλήματος της αδειοδότησης έδωσε ανάσα ζωής στους εργαζόμενους, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ανησυχούσαν, ότι θα ζήσουν ξανά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους τον εφιάλτη της ανεργίας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων στο Κυμάσι, είχε διαπιστώσει, ότι η λειτουργία τους δεν προκαλεί καμία όχληση στο περιβάλλον και είχε τονίσει την ανάγκη της συνεργασίας όλων των φορέων της Εύβοιας και ανάληψης πρωτοβουλιών για την περαιτέρω ανάπτυξη των ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών με στόχο την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Είχε, μάλιστα, καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή επισημαίνοντας τον κίνδυνο απώλειας αυτής της τόσο ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή επένδυσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Evripoς 90 FM» ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι το πιο σημαντικό είναι να μπορεί ο κόσμος να βρίσκει εργασία ειδικά σε μία περιοχή όπως είναι η Βόρεια Εύβοια, όπου το Μαντούδι είχε γίνει πανελλαδικά γνωστό για το υψηλά ποσοστά ανεργίας, καθώς είχαν χαθεί 5.000 θέσεις εργασίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η εικόνα της καταστροφής αντιστρέφεται. Χάρηκα που επιτέλους λύσαμε τα προβλήματα αδειοδότησης των Ναυπηγείων. Το πόσο σημαντικό είναι φαίνεται στο βλέμμα αυτών των ανθρώπων, όταν επιτέλους έχουν μπορέσει να βρουν μία θέση εργασίας» και συνέχισε: «ο ρόλος τους βουλευτή σήμερα είναι να προωθεί τον τόπο του και να διαφημίζει τις δυνατότητές του σε ό, τι αφορά τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις εξαγωγές των προϊόντων. Αυτό, άλλωστε, προσπαθώ να επιτύχω με πρόσφατο παράδειγμα τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της οικονομικής διπλωματίας και επιχειρηματικότητας και της προσπάθειας για την προώθηση στενότερης εμπορικής συνεργασίας των επιχειρήσεων της Εύβοιας με την αγορά της Ν.Α Ασίας.  Είναι σημαντικό να αξιοποιούνται οι επενδυτικές ευκαιρίες και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Πρέπει να νικήσουμε το τέρας της ανεργίας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.