Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Ακριώτη με Λειβαδάρα


Τη βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα τον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης- Αγ. Άννας επισκέφτηκε την 3η Οκτώβρη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης.
Στα πλαίσια της περιοδείας του, ο κ. Ακριώτης μαζί με τα μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ κ. Μπάρμπα και κ. Παζβαντίδη επισκέφτηκαν το λιμάνι Μαντουδίου –Κυμάσι και συζήτησαν
για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν ώστε να ενισχυθεί επιπλέον ο αναπτυξιακός ρόλος του λιμανιού, που αποτελεί ουσιαστικό σημείο αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη της Β. Ευβοίας λόγω και της διασύνδεσης του με τα νησιά των Σποράδων.

Στη συνέχεια ο κ. Ακριώτης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου Μαντουδίου ΛΑΜΔΑ, ξεναγήθηκε από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας κ. Λιβαδάρα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για το αντικείμενο και τις εργασίες που πραγματοποιούνται. Με τον κ. Λιβαδάρα συζήτησαν εκτενώς για τις απαιτούμενες κινήσεις (αδειοδοτήσεις, εκκρεμότητες) ώστε η εταιρεία να εξελιχθεί περαιτέρω, γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής και θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας.

11 Σχόλια:

ΑΚΡΙΩΤΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ ΕΚ.ΑΣΕ ΒΟΗΘΑ ΕΣΥ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!

Έχω και εγώ ένα μαγαζακι και απασχολώ 11 σερβιτόρους με καλύτερες απολαβές από την Λάμδα. Το ενοίκιο. Που πληρώνω για τα τετραγωνικά είναι μεγαλύτερο από της Λάμδα. Δεν μου χαρίζει και μένα μια αίθουσαλα από το δημαρχείο Λίμνης ο δήμιός για το καλό των εργαζόμενων τι την πιάσαμε την Λάμδα πόρτα για το χειμώνα. Εμείς γιατί να πληρώνουμε ενοίκια και δημοτικά τελη;

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ 8.100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Εγώ προτείνω ισοτιμία. Αν δεν πληρώνει η Λάμδα αυτά που συμφώνησε γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι στο δήμο για να ξεχρεωθεί το κτηριο που νοικιάζει η Λάμδα και γιατί να πληρωνουμε ενοίκια στο δήμο. Ας διαλυθεί ο δήμος να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Γιατί να πληρώνω εγώ τους 100 και εργαζόμενους στο δήμο και να πληρώνω για τα νοικια της Λάμδα. Να κλείσει ο δήμος να πάνε οι υπάληλοι να πιάσουν δουλειά στο Λειβαδαρα. Τι μας κάνουν; ας ιδιωτικοποιήσουν την καθαριότητα και την ύδρευση και ας πουλήσουν την δημοτική περιουσία αντί να την χαρίζουν έτσι. Να κλείσει ο δήμος δεν τον χρειαζόμαστε.

8 Οκτωβρίου 2017 - 1:24 μ.μ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΝΑΜΙΝ ΠΛΉΡΩΣΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΝΕΡΟ.....ΝΑ ΦΥΓΉ ΠΟΝΙΡΙΕΣ ...ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΙΣΙΕΣ ΕΙΝΕ ΚΑΛΑ;ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΙΟΙ.

ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΊΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΑΠΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΙ.. ...ΒΡΩΜΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΧΑΝΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙ ΜΉΝΩΝ. ΔΕΝ-ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ; ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΛΉΡΙΣ ;ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΛΙΦΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΒΑΝΤΌΛΟΓΟΙ ..............

Xexrewnei grammaia o leivadaras..
O kopsidas douleyei ekei ax kantzouraaa

To basiko einai na ginoun ependuseis kai na koitajoyne ti sxedio exoune na kanoune

η καταπτυστη απόφαση για μείωση του ενοικίου της Λάμδα πού πήρε η παράταξη Ψαρρου το 2014
Είναι άκυρη¨γιατί αφορά την εταιρεία "ΛΑΜΒΔΑ" ΝΑΥΣ. Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει
και 2ον είναι προσωρινή αφορά το έτος 2014 και μέχρι να πάρει τις άδειες . Διαβάστε την απόφαση
" Για το έτος 2014 το μηνιαίο μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των 2.000 ευρώ μηνιαίως και μέχρι την εξασφάλιση των απαραιτήτων αδειοδοτήσεων και λειτουργία της εταιρείας ,οπότε το μίσθωμα θα επανέλθει στο αρχικώς συμφωνημένο ποσό"

Φυσικά τους χάρισαν χάρισαν 325 χιλιάδες Ευρώ και μείωσαν το ενοίκιο της 76% από 8.230 ευρώ σε 2.000 Ευρώ.

ο κ. Καντζούρας έρριψε τα ιμάτια τους μας ενημέρωσε τότε ότι "
Ο κ. Λειβαδάρας έκανε πολλά έξοδα εκεί,διαμόρφωση κτιρίων, κτιριακές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις χώρων έχει κάνει έξοδα πάνω από 800.000 €., αν βάλετε και τις μισθοδοσίες ξεπερνούν το 1.000.000 €"
Τα νούμερα είναι υπερβολικά και φανταστικά αφού δεν υπάρχουν στις οικονομικές καταστάσεις της Λάμδα.

Ο. Καντζουρας επέμενε ότι θα πρεπει ο χώρος να νοικιαστεί σαν χωράφι λέγοντας " Δήμος στην ίδια περιοχή έχει ενοικιάσει πλέον χωράφια με 30-35 € το στρέμμα . Μπορείτε μόνοι σας να κάνετε την σύγκριση".
Ο νοών νοείτω τι παίζεται εκεί

Διαβάστε την απόφαση

https://goo.gl/iGydfG

ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ Η ΛΟΓΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟ???ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ????ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΤΑΙ, Ο ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ,ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ???ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ???

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.