Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Συνέντευξη τύπου του Καλυβιώτη στην Χαλκίδα αύριο στις 12:00

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας καλεί τα τοπικά και εθνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 05/04/2017 και ώρα 12π.μ. στη Χαλκίδα, στο ξενοδοχείο Lucy με θέμα ¨Διακοπή λειτουργίας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας¨
και για τις σοβαρότατες συνέπειες σε βάρος του Δήμου, της εξυπηρέτησης πολιτών, της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και της πολιτικής προστασίας.
Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης

4 Σχόλια:

ΑΝ ο δημαρχος ειναι ψυχακιας,απροσαρμοστος,αρχομανης,συγκεντρωτικος,ανικανος,κ.τ.λ ,ολοι οσοι τον υπονομευουν χωριζονται σε δυο κατηγοριες.1/οι λεγομενοι αποστατες,γιατι δεν τους αφησε να βουτηξουν το δαχτυλο στο μελι.2/η παραταξη στεργιου, που εχει επενδυσει στην αποτυχια,το μπαχαλο,και την αγανακτηση των δημοτων,προκειμενου να παρουν τη δημαρχια.και φυσικα μια μικρη ομαδα υπαλληλων που ειχαν μαθει να τα ξυνουν,και τωρα ζοριζονται.

Προς ΕΒ
Το βιντεο υπαρχει αναρτημενο στο Facebook
Δημοτικη Ενοτητα Λιμνης

Οι ευθύνες είναι εδώ και του ανήκουν εξ ολοκλήρου.

Το Πάσχα θα έχουμε γεμίσει σκουπίδια επειδή κάποιοι βάζουν το συμφέρων τους , πάνω απο την υγεία των δημοτών.
Ήθελα να ξέρα στους ψηφοφόρους τους, τι λένε?

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.