Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Καλυβιώτη στο Ραδιο ΙστιαίαΑκούστε τι είπε  στον Γιάννη Τσελίκα ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, κος Καλυβιώτης.

Η κουβέντα που γίνεται περιλαμβάνει και την απάντηση του κου Στεργίου στην συνέντευξη τύπου του κου Καλυβιώτη, στο θέμα της μη ψήφισης του Προϋπολογισμού του Δήμου, αλλά και όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον όμορο Δήμο.

2 Σχόλια:

Τι συμφερει τον ΔΗΜΑΡΧΟ? απαντηση¨Να πετυχει. Τι συμφερει την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? απαντηση¨Να αποτυχει ο δήμαρχος.Τι συμφερει τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ? απαντηση¨Να αποτυχει ο δήμαρχος. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ??ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ,,ΟΜΩΣ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ,,δηλαδη οι δημότες.(οσο για σενα καφρε ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ,,ενω κατεχεις το ποστο του προεδρου του Δ.Σ, και πρεπει κοιλιοδουλε να ενωνεις μπρος στην ερχομενη καταστροφή,,και όχι να διχαζεις,,πισω εχει η αχλαδα την ουρα,,,).

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ.
ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΛΙΚΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΑΝΤΡΕΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.