Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Σοκαριστική ρουσφετολογική εξυπηρέτηση των αποστατών σε μικροιδιοκτησιακά συμφέροντα πρώην δημάρχου μέσω του "υπερεπείγοντος" Τεχνικού Προγράμματος

Ως γνωστό οι αποστάτες μαζί με την αντιδραστική παράταξη Στεργίου καθυστέρησαν για 6 μήνες την ψήφιση του αρχικού Τεχνικού Προγραμματος με το πρόσχημα σύμφωνα με τον κ. Κουτσουρά  ότι ήταν "ένα Τεχνικό Πρόγραμμα φτωχό σε έργα, πενιχρό σε διεκδικήσεις και αναποτελεσματικό ως προς την υλοποίησή του για τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας".

Επίσης σε πρόσφατη ανακοίνωση τους 9 από τους αποστάτες ανέφεραν "Εμείς ως δημοτικοί Σύμβουλοι στην άρνηση του Δημάρχου να δώσει εντολή στην τεχνική του υπηρεσία να συμπεριλάβει στην φόρμα του Τεχνικού Προγράμματος τις προτάσεις μας καταθέσαμε τεχνικό πρόγραμμα που επιθυμεί η πλειοψηφία των Δημοτικών συμβούλων, ανοίγοντας τον δρόμο για την ψήφιση του προϋπολογισμού"

Τελικά μόνο βελτιώσεις δεν έχει το πολυ-αναμενόμενο νεο Τεχνικό Προγραμμα. Από τα σχόλια αναγνωστη του Ε.Β. το τροποποιημένο Τεχνικό Πρόγραμμα που κετέθεσαν και ψήφισαν υπερεπειγόντως οι αποστάτες στις 31 Μαρτίου, εκτός από ανεφάρμοστα έργα σε έκταση πού δεν ανήκει στο δήμο συμπεριλαμβάνει και μια προκλητικότατη ρουσφετολογική εξυπηρέτηση σε πρώην δήμαρχο πού θα στοιχίσει στο δήμο περισσότερο από τα έργα φούσκα  εμπνεύσεως  του κ. Αρβανίτη για Πάρκο Κυκλοφοριάκης Αγωγής και Πάρκο Αναψυχής στην Φαράκλα.

Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη για περισσότερες λεπτομέρειες


Τα έργα πού ακυρώθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα για να εξυπηρετηθεί ο πρώην δήμαρχος και για τα κτίσματα μέσα σε "ξένο αχυρώνα"


Από σχολιαστή του Ε.Β.


Αυτό που γίνεται με το Τεχνικό πρόγραμμα πού έφεραν σαν τροποποίηση και ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο στις 31 Μαρτίου οι 9 αποστάτες είναι σκανδαλώδες και προκλητικό.

Οι υπηρεσίες του δήμου δεν μπορούν να λειτουργήσουν και τα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να κινηθούν για να μαζέψουν τα σκουπίδια γιατί οι κύριοι αποστάτες με σύμμαχο την αντιδραστική παράταξη του Στεργίου έχουν κωλυσιεργήσει την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017. Χωρίς το Τεχνικό Πρόγραμμα δεν μπορεί να ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός και χωρίς την ψήφιση του προϋπολογισμού δεν μπορούν να δικαιολογηθούν δαπάνες για τα καύσιμα των απορριμματοφόρων και άλλα έξοδα του δήμου. Στην ουσία παραλύει ο δήμος χωρίς προϋπολογισμό . Αρχικά νόμιζα ότι ο στόχος των αποστατών ήταν με πρόσχημα το Τεχνικό Πρόγραμμα ήταν να φθείρουν και να οδηγήσουν τον κ. Καλυβιώτη σε παραίτηση για να αναλάβουν αυτοί την εξουσία αφού θεωρητικά ανήκουν ακόμη στην παράταξη Καλυβιώτη -τυχαίο πού κανένας τους δεν έχει ανεξαρτοποιηθεί από την παράταξη.

Δεν περιορίστηκαν όμως μόνο σε αυτό καταχρηστικά και προκλητικότατά χρησιμοποίησαν την δύναμη τους να περάσουν ρουσφέτια μέσα το Τεχνικό πρόγραμμα ακόμη και κάτω από αυτές τις επώδυνες περιστάσεις. Δεν φτάνει που η αθέμιτη δημαρχοθηρική τακτική τους δεν υπολογίζει ούτε τους κίνδυνους στην υγεία των δημοτών από τα αμάζευτα σκουπίδια θέλουν να περάσουν χατιρικά και εξυπηρετήσεις προς τους φίλους μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα πού πέρασαν κατεπειγόντως, παρακάμπτοντας την διαβούλευση στις 31 Μαρτίου 2017. Όλα αυτά σε βάρος άλλων σημαντικότερων έργων άμεσης προτεραιότητας που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των πολλών και όχι μόνο ενός δημότη.


Αναφέρομαι στο έργο που πονηρά παρείσφρησε στο Τεχνικό Πρόγραμμα στην Τ.Κ. Μαντουδίου με τίτλο «Μετατόπιση αγροτικών δρόμων Πελέκι & Φτεριαρά του αναδασμού Κάμπου Μαντουδίου . 9.000 Ευρώ»
Το έργο αφορά αίτημα του πρώην δημάρχου Κηρέως κ. Γ. Τριάντη να μετατοπισθεί ο δρόμος γιατί πιστεύει ότι ο υπάρχων δρόμος παίρνει μέρος του κτήματος του 8 στρεμμάτων στην περιοχή Φτεριαρά του κάμπου Μαντουδίου. Ως γνωστόν τα όρια των κτημάτων και του δρόμου ορίστηκαν πριν από 60 χρόνια το 1958 και δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν μέχρι σήμερα.

Μια τυχόν μετατόπιση του δρόμου πού τόσο βιαστικά ενέκριναν οι αποστάτες στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να ελέγξουν πόσο βάσιμοι νομικά είναι οι ισχυρισμοί του κ. Τριάντη και χωρίς να ρωτήσουν τους θιγμένους ιδιοκτήτες των χωραφιών πάνω στα οποία θα μετατοπιστεί ο δρόμος σίγουρα θα δημιουργήσει μια σειρά από δικαιολογημένες αντιδράσεις. Οι ιδιοκτησίες των κκ. Τσιρογιάννη, Σούλα και Μουρτοπάλλα θα υποφέρουν από το ρουσφέτι των αποστατών. Το πιθανότερο είναι ότι το ποτάμι έχει φάει μέρος του κτήματος του και ο πρώην δήμαρχος το διεκδικεί τώρα από τον δρόμο. Ο δημος μπορεί να αναζητήσει τα τσιμεντένια κολωνάκια όρια των κτημάτων πού έβαλαν σαν σημαδια οι μηχανικοί του αναδασμού το 1958.

Το ότι οι αποστάτες ενέκριναν ο δήμος να επιβαρυνθεί με 9.000 ευρώ, δηλαδή όσο είναι η αξία 3 ή 4 στρεμμάτων στο κάμπο του Μαντουδίου ή του μισού χωραφιού του κ. Τριάντη για να κερδίσει ο κ. Τριάντης ένα μέτρο είναι προκλητικό για όλους μας και δείχνει το μέγεθος της ανευθυνότητάς τους.

Ως γνωστόν ανάμεσα στου αποστάτες είναι και παλιοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του πρώην δημάρχου Κηρέως καθώς και κομματικοί του σύντροφοι από τις ένδοξες ημέρες του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι το αναπτυξιακό Τεχνικό Πρόγραμμα που περιμέναμε για 6 μήνες και βελτίωσε αυτό της εκτελεστικής επιτροπής που πρόβλεπε ασφαλτοστρώσεις μέσα στον οικισμό του Μαντουδίου. Η εξυπηρέτηση του ενός είναι σημαντικότερη από την εξυπηρέτηση των πολλών δημοτών, αρκεί αυτός ο ένας να είναι φίλος μας.
Παραθέτω σύνδεσμο του χάρτη με το κτήμα
https://goo.gl/maps/YkKyaJf4MND2

Το εν λόγω κτήμα του πρώην δημάρχου Κηρέως


Διαβάστε επίσης


Οι αλλαγές του Τεχνικού Προγράμματος των αποστατών- Αφαίρεσαν έργο πού είχαν οι ίδιοι προσθέσει στο περσινό Τεχνικό Πρόγραμμα

Η συζήτηση για το "υπερεπείγον" Τεχνικό Πρόγραμμα των 9 αποστατών πού περιμέναμε 6 μήνες


Με ποιές "αιτιολογίες" απέρριψαν για 3η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017

Οι ξεκούδουνες αμπελοφιλοσοφίες με τις οποίες 14 σύμ-βουλοι απέρριψαν για 2η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017


Άξιζαν 8 συνεδριάσεις οι αλλαγές στο νεο Τεχνικό Πρόγραμμα; Η κοινή δήλωση των 9 αποστατών και οι προσθαφαιρέσεις

Ξεκίνησαν τα νεα επεισόδια της ιλαροτραγωδίας "κωλυσιεργία του Τεχνικού Προγράμματος 2017": Αποχώρηση δημάρχου

Η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τα έργα πού πρέπει να γίνουν στο δήμο μας το 2017

48 Σχόλια:

ΛΥΣΑΞΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ

Αυτές τις τροποποιήσεις κάνατε 6 μήνες;

Τώρα ναι το κάνατε αναπτυξιακό το πρόγραμμα και άξιζε το κόπο να μείνουμε μέσα στο σκουπίδι. Κακώς ο αλαζώνας καλυβιώτης δεν συμπεριέλαβε τόσο σημαντικά έργα από την αρχή στο πρόγραμμα του.

Να μετατοπίσετε όλο το κάμπο δύο μέτρα προς το γερόβουνό να παρ ο Τριάντης τα μέτρα που του λείπουν

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

Ο ορισμός της Ρόμπας της Ξεκούμπωτης.

Δεν χρειάζεται καμμία μετατόπιση του δρόμου να κάνει ο Δήμος μια ανισόπεδη διάβαση.

Ή να κλείσετε το δρόμο. Τόσους δρόμους έχει ο κάμπος

Θα του τα δώσει ο Τσιρογιάννης απέναντι

ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΩΤΙΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΚΟ ΚΑΤΖΟΥΡΟΓΙΑΝΝΙΚΟ ΨΑΡΟΚΑΤΣΙΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟΥ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΩΝ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ.Ο ΤΑΞΙΘΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ.Ο ΜΑΡΚΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΨΑΡΟ.Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΖΟΥΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

11:11
Διάβασε Ίψεν, "Ο εχθρός του λαού".
Δηλαδή,συγχωροχάρτια για λαμογιες Μάρκου,Ψαρρου,Ενωτιάδη........
ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
Κ Α Θ Α Ρ Σ Η Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Υ Ν Η Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Α

11:11 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ
ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.

Επιτέλους ένα ΤΠ πλούσιο σε έργα και διεκδικήσεις,αποτελεσματικό ως προς την υλοποίησή του για τις πραγμάτικες ανάγκες του Δήμου μας και εσείς αντί
για επαίνους δείχνετε την μικροψυχία που σας διακρίνει.
Σημ: Θα τολμήσω να προτείνω αν μπορεί να συμπεριληφθεί ένα παγοδρόμιο δίπλα στο 5Χ5. Θα είναι το μοναδικό στη Β.Ευβοια και γύρω περιοχή και αν λειτουργεί όλο τον χρόνο θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών Ελλήνων και Βορειοευρωπαίων.Το Κυμασι θα γινει η νεα Μύκονος κυρίως για οικογένειες.
Εδώ προσέξτε το θέμα της ΒΙΠΕ και την θέση των Καντζουροστεργίων.

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ -ΚΑΤΖΟΥΡΑ

Απίστευτο ρουσφέτι στο τριάντη αυτοι που ψήφισαν αυτά τα αίσχη θέλουν κρέμασμα
παράνομη γεωτρηση,παράνομο κτίσμα,παράνομο ρεύμα και 9.000 χιλ ευρώ να πληρώσουν οι δημότες για νάχει καλή μπασά στο πελέκι και στα φτεριαρά

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΗΦΗΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΠΟΥ ΜΙΖΑΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ,ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ,ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ,Ε ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ;.ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΝΑΤΕ,Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ;ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΓΙΕΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΡΙΑΝΤΗ,ΕΝΩΤΙΑΔΗ,ΠΕΡΗΦΑΝΕ,ΚΑΤΖΟΥΡΑ,ΣΤΕΡΓΑΚΗ,ΧΑΜΟΥΡΕΣ.

ΕΠΙΜΕΝΩ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ

Ο συγκεκριμένος που κατηγορείτε ποτέ δεν ζήτησε να αλλαχθεί ο δρόμος μιλάω για τον Τριάντη

βρε παπαρα τιμη και δοξα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εδω και τρεια χρονια στην καρεκλα του δημαρχου καθετε καποιος καλυβιωτης για το βουλωνεις και δεν τον αναφερεις πουθενα κοπροσκυλο:

Ακου μεγαλε,εδω μιλαμε για τη πορεια αυτης της περιοχης τα τελευταια 20χρονια.οταν πεφταν δις,και εσεις τα ξυνατε χαμουρες,.τωρα που ηρθε ο καλυβιωτης,με τους ιδιους καραγκιοζηδες,οπως εσυ,που τον σαμποταρεις,νομιζε οτι θα κανει προκοπη.δεν μου λες ρε μεγαλε;ποιοι ειστε σεις που οι ιδιοι και οι ιδιοι νομιζετε οτι θα σας εχουμε στο σβερκο μια ζωη;δεν υπαρχουν αλλοι;και στην τελικη,ποιοι ειστε εσεις που χαριζετε επιλεκτικα χρεη επαγγελματιων προς το δημο,απο τη τσεπη του πατερα σας τα δινετε;ακου και ενα τελευταιο,,να δοξαζετε τον καλυβιωτη,που ενω ξερει τις βρωμιες,και τις ρεμουλες σας,ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.γιατι ετσι γινοταν παντα.απο τη μια εμεις οι δημοτες,και απο την αλλη εσεις,που ειστε συνεχως με τη γιδα στην πλατη.

Πήγαινε να δεις την αίτηση του στο δημαρχείο

ΑΝΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗ 10.50. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ.

ΠΡΟΣ 11.27

Γενικά συμφωνώ μαζί σου με μια παρατήρηση..

Δεν τους καλύπτει ο Καλυβιώτης,να τους πετάξει στη φόρα προσπαθεί γι αυτό σφιχταγκαλιάστηκαν όλα τα λαμόγιά για να καλύψουν τις πομπές τους.Εμείς οι δημότες πού είμαστε;


Αυτο που εντυπωσιαζει στα δημοτικα πραγματα,ειναι ενα,και προκαλει αποριες,.ολοι του στεργιου βριζουν τον δημαρχο,ομως κανενας απο αυτους δεν βγαζει εστω μια πικρη κουβεντα για τους συμβουλους που αποστασιοποιηθηκαν,.και οι οποιοι συμβουλοι οπως ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΤΑΡΛΑΣ,ΓΙΑΝΝΙΟΣ,και λοιποι,προεκλογικα τους εβριζαν τα χιλια δυο.

να συγκρινεις ρε ασχετε μια τετραετια οποια θες εσυ απο οποιον προηγουμενο θες εσυ με την καλυβιωτικη ετσι για να γελασουμε λιγο.αν δεν θες δεν πειραζει σε δυο χρονια θα μιλησει ο ΛΑΟΣ που απο την μια αυτοεκπροσωπεις αποκλειστικα και στο ιδιο κειμενο σου υποβαθμιζεις για τις επιλογες του(του λαου)ομως κανενας βρε κοπριτη δεν θα σου κανει την χαρη να διοριζοντε οι αιρετοι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΕ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟ

Λοιπον,η μαυρη αληθεια ειναι οτι οι δημοτικοι αρχοντες,οπως και οι πολιτικοι ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ,και ετσι πρεπει να γινεται.γιαυτο 5'15,σας περασαν στα ποσοστα ακομα και οι φασιστες οπως λες.τωρα για το αλλο που ειπες,αλλη μαυρη αληθεια ειναι το γεγονος οτι ακομα ειμαστε στη μεση της τετραετιας,ας περιμενουμε.παντως,,εγω ψηφιζω βασιλη παζαρα,ετσι για να ξερεις.και ξερεις γιατι;γιατι ειναι αξιοπρεπης,ηρεμος,ευγενης,γνωστης,μορφωμενος,και θαναι ο επομενος δημαρχος.

ΚΑΙΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΡΕΥΜΑ Ο ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Απέχεις πολύ από την πραγματικότητα για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,.Αρθρο πρωτο/αυτή η περιοχη πριν 30 χρονια ευημερουσε από τα μεταλλεια του σκαλιστηρη.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΤΑΡΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ,ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΗΜΟΣ.αρθρο δευτερο/ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ ΟΛΑ ΘΑΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΡΗΜΑΔΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.αρθρο τριτο/ΜΕΡΙΚΟΙ ,ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ,ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ,,ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.αρθρο τέσσερα/ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ερρωτημα/ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ?ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΝΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ?ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ,ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,Ε,ΝΟΥΜΕΡΑ.ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ?

Για δεκανίκι του Καλυβιώτη καλός είναι.

Φαντάζομαι ότι θεωρείς τον εαυτό σου μυαλωμένο; Δυστυχώς έχουμε χορτάσει από τέτοιους "μυαλωμένους" σε αυτή την περιοχή.

Ρε πολιομαλάκες ο καλυβιωτης δε χρειάζεται δεκανίκια γιατί
έχει και πολύ μυαλό και πολλά αρχι..α και καθαρίζει απο μόνος του.
Δεν το βλέπετε ότι τους άφησε να πέσουν στη παγίδα και τώρα θα
τους καθαρίσει έναν έναν.
Γιά σου ρε ΜΕΓΑΛΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΠΡΟΥ/ΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ

Ενταξη ρε φιλε,μπορει ναχω και λαθος,η,να ειμαι ρομαντικος,ομως κοιτα τα χαλια μας,και πεσμου μια λυση.με σεβασμο,γιατι φαινεσαι οτι εχεις αποψη.και δεν γαβγιζεις οπως αλλοι.

ΤΡΙΑΝΤΗ αίτηση να παραμερήσουνε το δρόμο, στο γυμνάσιο κοτέτσι δε ντρέπεσαι λίγο ρε ξεφτίλα εκανες και δήμαρχος παλιοκοπρίτη

Φιλαρακο 9.08 μ.μ.
Η ποιότητά σου και η ανευθυνότητά σου αντιπροσωπεύουν τους 10 αποστάτες
και τους 7 κατζούριδες.
Όπως έγινε και πέρσι έτσι και φέτος θα τα ψηφίσουν όλα θέλουν δε θέλουν.
Το μόνο που κατάφεραν οι 17 κοπρίτες είναι να εκτεθούν γιά άλλη μιά φορά
και να έχουν συνέπειες.


Τριάντη βοήθειά σου. Καλυβιώτη στήριξες και εσύ, οπότε πάρε τα ρέστα σου.

Κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου, συγκεκριμένες και όχι αοριστίες, υπάρχουν?
Κατά των άλλων έχουν διατυπωθεί πολλές και πολλές φορές.
Γιατί να μην ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους?
Σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε παρακολουθήσει απειλές, ύβρις, και φωνές διάφορες από δημοτικούς συμβούλους
Από τον Δήμαρχο εκτοξεύτηκε ποτέ κάποια ύβρις ή απειλή εναντίον κάποιου συμβούλου?
Βεβαίως υπάρχει το ατυχές γεγονός εναντίον του Τάρλα, ο Κούλης πόσες απειλές και ύβρις είχε εκτοξεύσει σε ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου?
Δυστυχώς για τους αποστάτες ο Δήμαρχος ξέρει να κρατάει την ψυχραιμία του και να επιδεικνύει πολιτισμό που λείπει από πολλούς δημοτικούς συμβούλους.Ελπιδα μας τελευταια,για να ορθοποδισει ο τοπος μας,ειναι ο σταθης ο λιαγκακης,.εχει προγραμμα ετοιμο για διανομη συσιτιων,και χορηγηση δικαιωματος ψηφου και επιδοτησεων στους λαθρομεταναστες.για να γινει δημαρχος.

εάν φυγουν ολοι μαζι και ο δήμαρχος μονόπλευρα δε γίνεται παρτετο χαμπαρι μεχρι τον αρειο πάγο θα φτασουν οσοι πανε να συγκαλυψουν λεμε αν πανε να τον καλυψουν το δημαρχο

Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ

ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΗ
ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΕΛΕΚΙ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΥΝΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.