Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Η υγεία των δημοτών πρώτο θύμα του πολέμου της σύμπραξης αποστατών-Στεργίου εναντίον του Καλυβιώτη

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας ότι, από αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 ο Δήμος, δεν θα συλλέγει τα απορρίμματα λόγω απαγόρευσης δαπάνης προμήθειας καυσίμων για τα απορριμματοφόρα οχήματα. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας παράνομα δεν έχει ψηφίσει του προϋπολογισμό έτους 2017 , ο οποίος έπρεπε να είχε ψηφιστεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016. Για το κρίσιμο αυτό θέμα, που αφορά την λειτουργία του Δήμου, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος, έχουν ενημερωθεί έγκαιρα ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας , ο Υπουργός Εσωτερικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου μας να μην βγάζουν τα σκουπίδια στους κοινόχρηστους χώρους μέχρι τη λύση του προβλήματος.

Λίμνη, 04/04/2017

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης

3 Σχόλια:

Ευθύνες υπάρχουν και ανήκουν σε όσους αρνούνται να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό και απαγορεύουν στον Δήμαρχο να τον εκτελέσει.
Θα καταλογιστούν?

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ
Η ΚΑΡΕΚΛΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 200 ΚΜ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Είστε όλοι απαράδεκτοι (για να μην πω τίποτα άλλο). Έρχεται Πάσχα και στο δήμο μας θα έρθουν εκατοντάδες τουρίστες κλπ και όλοι αυτοί θα έχουν και έχουμε την απαίτηση να δουν ένα καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον.
Κατάλαβετε το όλος ο Δήμος ζει από τις παραλίες και τον τουρισμό.

Από αύριο όλοι τα σκουπίδια στίς πόρτες των υπευθύνων μπας και βάλουν μυαλό.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.