Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ανοίγει ο δρόμος για την ψήφιση του Προϋπολογισμού

Ψηφίστησε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017 στην ειδική έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 17 από τους 20 παρόντες δημοτικούς συμβούλους ψήφισαν το Πρόγραμμα για το 2017 μετά από 6 μήνες κωλυσιεργίας.

39 Σχόλια:

Ποια είναι τα νεα έργα που πρότειναν οι αποστάτες,ποσό διαφορετικά απο αυτά που είχαν προτείνει τοπικοί και Δημαρχος?
Αυτά τα νεα έργα δεν θα μπορούσαν να τα είχαν ψηφίσει απο τον Οκτώβριο?
Είχαν απόλυτη πληοψηφια στο συμβούλιο ή όχι?
Γιατί το θέατρο και η ταλαιπωρία των πολιτων?
Γιατί τόση ανυπομονησία να πάρουν την εξουσία άσχετα απο το κόστος?

το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΘΑΝΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ ΩΣ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΑΝΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ -ΠΑΖΑΡΑ-ΚΑΛΚΟΥΝΗ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ;

ΤΟ ΕΒ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΚΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΤΟΝ ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΜΠΡΟΣ ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ

6:55
Επιτέλους ας λάμψει η αλήθεια.
Οι έγκριτοι δικηγόροι ας αναλάβουν την προστασία του αθώου ταβερνιάρη και της συμμορίας του.
Έστω ότι ο Δημαρχος ήταν λάθος,ο Προεδρος του ΔΣ γιατί δεν έκανε εγκαίρως αυτό που τόσο επιτυχώς έκανε ως κατεπείγον και άκαιρο?
Αντρικάνα είσαι λάθος, δεν σε σώζει κανένας .

1 Απριλίου 2017 - 6:55 μ.μ.
TA ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

Κομματική αλληλεγγύη, δεν σε σώζει κ Χατζή.
Ελπίζω,οι νομικοί σου σύμβουλοι να ξέρουν τι κάνουν.Μπορει να σε βοήθησαν να εκλεγείς συμβουλος αλλά ο νόμος είναι ξεκάθαρος,μαγειρέματα δεν σηκώνει.
Αν σας συμβούλεψαν να έχετε όμηρο έναν δήμο για τους ευτελείς σκοπούς σας γίνονται ηθικοί αυτουργοί στην αισχρότητα σας,

Προς τους κ.κ. 6.55μ.μ.
Διαβάστε τα πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής και
του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα
του 2017 και θα δείτε τις άριστες θέσεις του Δημάρχου.
Δεν χωράει καμία δικαιολογία γιά τις παράνομες και σε
βάρος των πολιτών και του δήμου κακόβουλες πράξεις
και παραλήψεις σας.
Τώρα δεν σας σώζει τίποτα.
Είστε θαμμένοι στη λάσπη σας.
Η ανοχή έληξε χτές.
Οι πολίτες, ο Δήμος και ο τόπος σύντομα θα
απολλαγούν οριστικά από σας τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.

7:58
Να παίξουν Ξυστό ή ΚΙΝΟ.
Τελικά πήγαν για καφέ.Δεν έμαθα που.

ΤΟ ΣΑιΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟΣΑιΤ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Σταυράκη 7.58 μ.μ.
Στην παρέα ήτανε 4 και όχι 3 και συζητούσαν τι να σε στρέψουν
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ; ΒΑΣΙΛΕΙΑ; ΗΓΕΜΟΝΑ; ή ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;;;
Κουτσουρά: Ανέμους έσπειρες θύελλες θα θερίσεις

Εάν δεν κάνω λάθος,κύριε συνήγορε του κ.Χατζη (6:55),ο Δημαρχος δεν ψηφίζει το Τεχνικό Προγραμμα,μόνο εισηγείται κατόπιν διαβούλευσης με τις τεχνικές υπηρεσίες και τους τοπικούς αντιπροσώπους,και μετά είναι ευθύνη του προέδρου να λάβει υπ´οψι του πιθανές τροποποιήσεις και να το οριστικοποιήσει.Εσεις σκόπιμα και πέρυσι το καθυστερήσατε για τους γνωστούς λόγους και φέτος σας συμβούλεψαν να τραβήξετε ακόμη το σχοινί για να διώξετε τον δήμαρχο.
Στην επείγουσα σύγκληση του ΔΣ άνετα περάσατε το προγραμμα που όπως λέτε το είχατε έτοιμο απο καιρό,αλλά σκόπιμα το καθυστερήσατε,χωρίς να χρειάζεται η παρουσία του δημάρχου.
Αυτό αποδεικνύει δόλο,εμπάθεια και καλομελετημένη πλεκτάνη εκ μέρους σας και ίσως δυσχεράνει την ήδη βεβαρημένη θέση σας.Προσεξτε μήπως δεν σας καθοδηγούν σωστά και πληρώσετε εσείς τη νύφη.

Αποστάτες όσο γράφετε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα
για το τεχνικό πρόγραμμα τόσο ποιό πολύ γελοιοποιήστε, αλλά
δέν μπορείτε ή δεν θέλετε να το καταλάβετε γιατί είστε ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το θράσος, η ανοησία και η ανεπάρκεια των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
δεν έχει όρια.
Μήπως πρέπει να καλέσουμε τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ να καθαρίσει;;;

Κ.Χατζη,
Μην ξεχνάτε πριν λίγο καιρό πανηγυρίζατε πως θα τον διώχνετε με την αποστασία,αργότερα με το πειθαρχικό (όπου γελοιοποιήθηκε και ο φίλο σας στη Αποκεντρωμένη),σειρά καταγγελλειων Γιαννιού και Μάρκου κα,δεν βάζετε μυαλό.
Παραδεχτείτε επι τέλους δεν μπορείτε να έχετε μαριονέτα σας το δήμαρχο,το λάθος σας ήταν πως υποτιμήσατε τις ικανότητες του και ούτε ο εκβιασμός της αποστασίας πέτυχε και κεινος υποτίμησε την πολιτική σας αισχρότητα και αλαζονεία.
Συμπαραστάτης σας είναι η αντιπολίτευση γιατί εκεί που έβλεπαν ότι εξαφανιζοντουσαν τους δώσατε ελπίδα να συνεχίσουν την αθλιότητα τους .
Σας βοηθούν τώρα για να σας καταβροχθίσουν αργότερα.
Κ.Χατζη είστε αρκετά πονηρός,μην σας τυφλώνει το πάθος και μην χειροτερεύει την κατάσταση.
Όσους δικηγόρους και να έχετε το γεγονός είναι ένα:έχετε την απόλυτη ευθύνη ,σαν Προεδρος,των λαθών ΔΣ.
Η έγκριτη νομική συμβουλή είναι πως σφάλατε ,δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε.
Δυστυχώς για εσάς ο Νόμος είναι ξεκάθαρος.

12:10
Μαγγιες τέρμα,τραμπουκισμοί τέλος,αισχρότητα τέλος.
Δεν σας άρεσε, οι κατηγορίες είναι ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Κόπανε 11.10 μ.μ
Ένα τόσο σοβαρό θέμα και μοναδικό στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης,
που θα έπρεπε να το ανακοινώσει ο δήμαρχος;;
Στην κομματική σου φυλλάδα; Είσαι τόσο ανόητος;
Αλλά μην ανησυχείς, σύντομα, σε όλη την Ελλάδα θα μάθουν γιά τις
παρανομίες σας και την αισχρότητά σας από όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Απο δω και πέρα αποστάτες θα έχετε να κάνετε με μας τους πολίτες
και όχι με το δήμαρχο που τόσο καιρό σας χάϊδευε.

Δεν μας λες και πόσους πολίτες έχει ο Καλυβιώτης στο πλευρό του; Για κάνε μια έρευνα και πες μας να το μάθουμε και μεις οι πολίτες.

Αντρικάνα το μόνο σωστό που πέτυχες ήταν η ώρα. Πράγματι στις 11 το πρωί έπρεπε να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, αλλά κάποια Κυριακή, κάποιο πολύ πιο προηγούμενο μήνα και βέβαια τον προηγούμενο χρόνο. Αυτά σύμφωνα με τα ισχύοντα. Τώρα βέβαια, δεν ξέρω αν σώνεται η παρτίδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σωνόμαστε εμείς οι απλοί δημότες και την ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσύ, οι αποστάτες και κομματικοί σου φίλοι, αλλά σίγουρα δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η αντιπολίτευση.

ΠΡΟΣ
1 Απριλίου 2017 - 11:10 μ.μ.
ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ?
ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ?
ΒΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ Η ΝΑ ΤΑΞΕΙΣ
ΚΑΤΙ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ
ΥΓ
ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ

7:58 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ - ΜΑΡΚΟΥ. ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ...

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΛΚΟΥΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΒΟΩΤΞ

προς τον κυριο κοπανο 2/4/12.33 πμ (τη ωρα κιαυτη) την ιστοσελιδα του δημου κοπανε δεν την πληρωνουμε για να σπερνει ο δημαρχος μισος και να δηλιτηριαζει την κοινωνικη συνοχη. ξημεροβραδιζεσαι εχοντας χασει προφανως την ψυχραιμια σου η μηπως ειναι η ωρα δωδεκαμιση την νυχτα να παρεις τα παλαβοχαπακια σου αλητοκοπανε

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ....ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ 10 ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ

Τι άλλι θα σκαρφιστείτε ακόμη 11:41; η ενημέρωση των πολιτών ότι δεν μπορεί να κάνει πληρωμές γιατί δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός και για ποιο λόγο δεν έχει ψηφιστεί "δηλητηριάζει την κοινωνική συνοχή"! Ποια κοινωνική συνοχή αυτή που προωθείτε χρόνια της ρουσφετολιστες για δήθεν προσλήψεις στην ΤΕΡΝΑ; η περίφημη λίστα με τους 100 τορναδόρους της Σούλας; τις προσλήψεις αποκλειστικά και μόνο ημετέρων για δίμηνα στο δήμο; τις επιλεχτικές διαγραφές χρεών προς το δήμο σε ημέτερους και άλλα πολλά προμηθευτές, εκβιασμοί λασπη . Αυτή την "κοινωνική συνοχή"που τόσο σκληρά αγωνιστήκατε και καλιεργήσατε ανησυχείτε μην κσι δηλητηριαστεί? Αλήτες αδειάστε μας την γωνιά αρκετό κακό έχετε κάνει σε αυτό το δήμο. Δρόμο

ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

προς 12 35μμ ακου κοπονε.μην αλλαζεις συζητηση ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ .Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΑΧΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΙΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

ΦΕΡΑΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

ΟΙ 10 ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ
ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ
ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Πρός ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

Έχετε ξεφύγει τελείως..Σας έκαψε η ανακοίνωση του Δημάρχου.Δεν ξέρετε πια τί λέτε.Ο Καλυβιώτης δεν είναι ούτε ο "κανένας"ούτε ο "αυτοκράτορας" Είναι ο εκλεγμένος ΔΗΜΑΡΧΟΣ πάρτε το χαμπάρι και μαζευτείτε.Αν έχετε επιχειρήματα απαντήστε,αλλά τί να περιμένουμε από ένα τσούρμο που οι περισσότεροι είναι λειτουργικά αναλφάβητοι και αστοιχείωτοι..Τί να περιμένουμε από ανθρώπους επίορκους,συκοφάντες και συμφεροντολόγους;
Και έχετε και το θράσος να υποδεικνύετε στο δήμαρχο να στείλει την ανακοίνωσή του στο Ε.Β.Αυτή κι αν είναι χουντική μέθοδος..Μήπως αύριο ζητήσετε να καταργηθεί και η Διαύγεια;Όπως και το Ε.Β. που σας έχει μπει για τα καλά στο ρουθούνι,αλλά δεν!!

Η στήριξη των Κατζουροστεργίου σας οδηγεί σε παραλήρημα μεγαλείου,τρομάρα σας,αλλά ακούγεται ήδη η βουή των δημοτών και σύντομα θα προσγειωθείτε...

Η ΒΟΥΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥΣ

Ένα ρητορικό ερώτημα: Γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλεχτήκανε με τον Καλυβιώτη δεν ξεκινάνε ανοιχτές συγκεντρώσεις στα τοπικά διαμερίσματα για να ενημερώσουν τους δημότες για τους λόγους και τους σκοπούς των αποφάσεων τους;
Δεν φτάνει να γίνονται στα blogs αναρτήσεις υπέρ και κατά, δεν είναι πολλοί που διαβάζουν.
Ανοιχτές συγκεντρώσεις κύριοι, αν πιστεύετε στην Δημοκρατία, ενημερώστε τον Λαό, ακούστε τη γνώμη του.
Δεν φτάνει μια ανακοίνωση που βγάλατε και που πάλι λίγοι τη διαβάσανε, οφείλετε να ακούσετε και την αντίθετη άποψη και να πείτε καθαρά για την τακτική σας, αν έχετε επιχειρήματα, να ακούσετε και εκείνους που πιστεύουν σε εσάς.
Αν περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος (αρχηγός συνδυασμού στον οποίον θα είστε υποψήφιοι) στην επόμενη προεκλογική περίοδο, τότε θα είναι αργά. Κάντε το τώρα

Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.ΑΣ ΜΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΙΡΟ ΞΕΑΚΑΙΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΑΙ ΜΑΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ .

ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΑΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛ/ΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ????????

Σταυρο εσυ ετιμα σου μια και εγεινες αρχηγος των αποστατων πριν το πασχα στα ....τεσερα για τον πρου/σμο μαζι με τους δικου σου καντε και καμια προπονηση

ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΟΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ...ΚΛΑΝΕΙ

ΠΡΟ 8.14 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Κ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ.......θΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ-ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.[γιατι οπως γνωριζεις ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μονο τους επιλεγει κ δεν ψηφιζεται]
.ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ-ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ- ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ[εσυ τους αποκαλεις ετσι].ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ Η ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΗΘΙΚΗΣ .
ΦΩΣΤΗΡΑ ''φονεα των γιγαντων'' μη χαθεις για νεες υποδειξεις συμφεροντολογε-τερας μορφωσεως .περιμενει κοσμος.........


Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.