powered by Surfing Waves

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αφαιρέθηκαν οι άδειες λειτουργίας σε 4 καταστήματα γιατί ανέπτυσαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα



Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ερέτριας αποφάσισε ομόφωνα την ανάκληση άδειας λειτουργίας των παρανομούντων ΚΥΕ ήτοι:

1)Την ανάκληση της αριθμ. 282/10-2-1995 άδειας Ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος

Aναψυκτήριο (KOYΡΟΣ) ιδιοκτησίας Eυάγγελου Μπαραμπούτη που βρίσκεται στην Δ.Κ Αμαρύνθου.

2)Την ανάκληση της αριθμ. 2833/3-7-2003 άδειας Ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος Σνακ Μπαρ Ουζερί (ΓΟΡΓΟΝΑ) ιδιοκτησίας Δήμητρας Παπαϊωάννου που βρίσκεται στην Δ.Κ Αμαρύνθου.


3) Την ανάκληση της αριθμ.9/27-3-2014 άδειας Ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος Καφετέρια (LOS AMIGOS) ιδιοκτησίας Eυαγγελίας Βελιώτη που βρίσκεται στην Δ.Κ Αμαρύνθου.


4) Την ανάκληση της αριθμ. 6189/19-12-2006 άδειας Ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος Καφέ Ουζερί (ΛΟΥΗΣ) ιδιοκτησίας Νεκταρίου Μπουλίου που βρίσκεται στην Δ.Κ Αμαρύνθου.


Επειδή η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε εξωτερικό χώρο κατά παράβαση της υπάρχουσας άδειας και χωρίς πρόσθετη πράξη προσδιορισμού αποτελεί επέκταση της επιχείρησης και πρέπει η επιχείρηση άμεσα να συμμορφωθεί με την υπάρχουσα άδεια της άλλως επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις .


Επειδή η περίπτωση επέκτασης του χώρου της επιχείρησης κατά τα ως άνω συνιστά ουσιώδη τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας της .


Επειδή ή ως άνω παράβαση έχει βεβαιωθεί ως κατωτέρω στους ιδιοκτήτες των έν λόγω ΚΥΕ με τα έγγραφα του Τμήματος Υγειονομικού ελέγχου και του ΑΤ Ερετρίας. Διαβάστε όλη την απόφαση


https://diavgeia.gov.gr/doc/670ΩΩΡ9-Σ4Ν?inline=true

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.