Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Κωνσταντίνου:"ένα τοπικό δημοψήφισμα (με ερώτημα τι;) θα δώσει λύση." Μόνο πού δεν υπάρχει ακόμη το ΠΔ για να μπορεί να υλοποιηθεί

Του Ζήση Κωνσταντίνου
Το Σάββατο 8 Aπριλίου πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο "ΕΛΥΜΝΙΟΝ" στη Λίμνη Ευβοίας συγκέντρωση προς ενημέρωση των δημοτών απο τον αξιότιμο δήμαρχο κ. Χρήστο Καλυβιώτη, αντιδημάρχους και τον πρόεδρο Δημοτικής Ύδρευσης.
Η ενημέρωση που έγινε, είχε σαν σκοπό και μόνο την εικόνα εντυπώσεων και μελλοντικών συνεργασιών σε ψηφοδέλτια. Ειπώθηκαν ύβρεις αλλά και φωνές προς τα "άτομα" που δεν ψηφίζουν τον προϋπολογισμό κ.ά.
Η προσωπική μου άποψη παραμένει και είναι ενάντια στους τραμπουκισμούς και στις φωνές που ακούστηκαν. Οι λέξεις περί κλεφτών και τρελών μέχρι να αποδειχθούν είναι αβάσιμες. Όμως εάν είναι έτσι τα δικαστήρια θα κρίνουν και όχι ο όχλος.
Τοποθετήθηκα και έθεσα το θέμα του Δημοψηφίσματος όπου μπορεί να δώσει την λύση. Γιατί στη Δημοκρατία η εξουσία πηγάζει από το λαό. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος φόβος. Αλλά ο συμπαθής και αξιότιμος δήμαρχος κ. Χ. Καλυβιώτης ενημέρωσε τους πολίτες ότι έχει το 80% της σύμφωνης γνώμης των πολιτών μαζί του.
Ένα δημοψήφισμα δίνει τη λύση που όλοι θα τη σεβαστούν. Το σημαντικότερο θα είναι οτι γίνετε "όπλο" άσκησης πίεσης προς τα "κωφάλαλα" Υπουργεία αλλά και στους ανύπαρκτους βουλευτές του Νομού.
Περιμένω να δω αντίστοιχες ενημερώσεις στην Αγία Άννα και στο Μαντούδι.
Όσο για τους "αποστάτες", λυπάμαι και στενοχωριέμαι. Το μόνο που θέλω είναι το καλύτερο του τόπου μου και θα είμαι εκεί ενάντια σε φωνές και στους προπυλακισμούς. Θα λέω πάντα την αποψή μου και οι ένοχοι να τιμωρηθούν από τα αρμόδια όργανα.
Περιμένω να δω αντίστοιχες συγκεντρώσεις για την ανεργία του τόπου μας και τα μεγάλα προβλήματα του οδικού άξονα προς την Χαλκίδα.Ελπίζω στην Ανάπτυξη για το καλό όλων μας πέρα και μακριά από κομματικά λάβαρα και μετερίζια. Ειναι επιλογή μου να μην είμαι σε κανένα κόμμα .

51 Σχόλια:

ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΗ ΓΑΙΔΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΟΧΛΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

GIATI ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΖΗΣΗΣ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ

Καλό θα είναι6:37 να διαβάζεις τις ανακοινώσεις πριν κάνεις σχόλια. Ο ζήσης δεν κάνει κριτική στο Δήμαρχο αλλά στους παρευρισκόμενους.
Γράφει όμως "Ειπώθηκαν ύβρεις αλλά και φωνές προς τα "άτομα" που δεν ψηφίζουν τον προϋπολογισμό κ.ά.
Η προσωπική μου άποψη παραμένει και είναι ενάντια στους τραμπουκισμούς και στις φωνές που ακούστηκαν. " συμφωνώ μαζί του για τα περί ύβρεις αλλά θα ήθελα να τον ρωτήσω αν τον πείθουν οι δικαιολογίες του Στεργίου (περί θεσμικό ρόλων) και των αποστατών (για την ενσωμάτωση των προτασεων). ΑΝ ΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΌΤΕ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΉ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ

Ποιο θα είναι το θέμα του δημοψηφίσματος είπε ? Εκτός τόπου και χρόνου. Βαθύ ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο ο Ζήσης!!!!

Κ.Ζηση
Σας απασχολεί καθόλου η κατηγορία για σοβαρές παράνομες πράξεις των σποστατων ή τις προσπερνατε λόγω κομματικής αλληλεγγύης?
Οι κύριοι έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία,μήπως πρώτα θα έπρεπε να εξετάσουμε τις ευθύνες τους για την τόσο βάρβαρη καταπάτηση της Δημοκρατίας.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,,ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ,Ο ΖΗΣΗΣ,ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ;Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΤΕ; Ο.Κ,,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΜΑΡΕΣΕΙ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΠΑΛΙΟΓΑΤΑ,ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ,ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;Ε;.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ,Η ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ρε Ζήση, γιατί αναφέρθηκες με τέτοιο ένοχο ύφος στο ΠΑΣΟΚ; Τύψεις έχεις: Στο κάτω κάτω συνδικαλιστικό στέλεχος ήσουνα!

Απο την ομιλία του δημάρχου και τα σοβαρά που καταγγέλθηκαν έγινε μείζων θέμα η πρόταση του κ.Κωνσταντινου μόνο για να αποσιωπηθούν οι βαριές καταγγελίες και ατασταλιες που γνωστοποιήθηκαν.
Ο κ. Κωνσταντίνου δεν κατάλαβε ότι έχουμε κατάλυση της Δημοκρατίας,επικίνδυνες λαϊκιστικες και φασιστικές πρακτικές ενός συστήματος που δεν θέλει να αλλάξει?
Δεν κατάλαβε ότι ένας δημος είναι όμηρος του παμφάγου συστήματος?
Καταγγελίες όπως οι υπέρογκες δαπάνες σε καύσιμα,η επιλεκτική διαγραφή χρεών ημετερων που απαφασισε παράνομα το ΔΣ, η εξοικονόμηση χρημάτων απο ενοίκια,και η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ χιλιάδων ευρώ που πέτυχε ο δημος σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία απο τις οικονομιες(ή αποφυγή κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος),πέρασαν απαρατήρητα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.
Το ότι η πρόταση του συμπατριώτη μας υιοθετήθηκε και πρωτοδημοσιεύτηκε στο blog του κ.Πανου Β.,τυχαίο? Βέβαια δεν περιμένει κανείς αντικειμενικότητα δημοσιογραφική (γιατί ΔΕΝ είναι δημοσιογραφία) ένα blog που ο καθένας προβάλλει τα δικά του πιστεύω.
Κρίμα. κρίμα κρίμα, βλέπουμε το Δένδρο και χάνουμε το δάσος.
Ο Δημαρχος μίλησε για χρήματα που εξοικονομήθηκαν,χρέη που πληρώθηκαν κτλ,πιστεύω οι υπηρεσίες του Δημου μπορούν να το επιβεβαιώσουν .
Επιτρέψτε μου να κάνω την απλοϊκη ερώτηση,αν αυτός ο "κακός" αιρετός κάτω απο τόσο πόλεμο και οικονομικών δυσκολιών κατάφερε να περισώσει αυτά τα ποσά,αν δεν ήταν αυτός τι θα γινόντουσαν αυτά τα ποσά???
Μήπως η απάντηση σ´αυτή την ερώτηση είναι και αιτία του λυσσαλέου πολέμου?
Κ.Ζηση Κωνσταντίνου,επιτρέψτε μου να θέσω την δική μου ερώτηση σ´ενα υποτιθέμενο δημοψηφισμα;
Θελουμε απο τους αιρετούς μας και όλους τους δημόσιους λειτουργούς χρηστή,δημοκρατική και με διαφάνεια διοίκηση ή οι άρχοντες μας έχουν την απόλυτη ελευθερία να πράττουν κατά το δοθούν?
Για την δεύτερη επιλογή όλοι είναι ικανοί άσχετα αν λέγονται Κωστας,Γιαννης,Σταύρος κτλ για την πρώτη,εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν.

ο αλλος λεει οτι ο Δημαρχος βγηκε απευθειας απο τον λαο .ποιος ειναι ο σουλτανος ο ερντογαν.Γιατι πανικοβληθηκες πανιβλακα οταν διαβασες για δημοψηφισμα ,

Οι συζητήσεις πάνω σε ένα θέμα που δεν προβλέπεται θεσμικά (δημοψήφισμα)ούτε και επιτρέπεται, αποτελεί απλά αποπροσανατολισμό από τα καυτά θέματα και προβλήματα διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου και της χρηστής διοίκησης καθώς και στην αναζήτηση ευθυνών όπου υπάρχουν.

Η πρόταση για δημοψήφισμα έχει τόση σοβαρότητα όση και η πρόταση να ξαναγίνουν εκλογές στον Δήμο.

Ρε κοπανε,το παιχνιδι της δημοκρατιας εχει κανονες,ποιο ειστε σεις που λετε οτι θελετε δημοψηφισμα;και σε αυτο το παιχνιδι,οταν χανεις πληρωνεις.σεις τον φερατε τον σουλτανο συντροφε..περαστικα σας.

5:44
Ας αποφασίσουν οι "έξυπνοι" σου ότι θέλουν,έχουν την απόλυτη πλειοψηφία στο ΣΔ και ο "πανιβλακας"ούτε δικαίωμα ψήφου έχει.
Σαΐνι μου,συζήτησε το μαζί τους σε κανα καφενειο θα τους πετύχεις,πάλι θα πρωτοτυπήσουν πανελλαδικά.
Ο Γιωργσκης μας υποσχέθηκε πως θα μας κάνει Νορβηγία,οι δικοί μας αποστάτες θα φέρουν το ήθος της Νορβηγία στα χωριά μας!!!
Σταυράκη είσαι θεός με τον Γιαννιό και Ηλία ημίθεους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου,το ανησυχητικό είναι η έξαρση του λαϊκισμού και η ομηρία όλων μας στα προσωπικά συμφέροντα ολίγων.
Θυμήθηκα τα λόγια του Μπρέχτ που έζησε τους εορτασμούς για το τέλος του
β´παγκόσμιου πολέμου:γιορτάζετε το θάνατο του κτήνους,αλλά ξεχνάτε πως η σκυλα που το γέννησε ζει και είναι σε οργασμο.
Οι αποστάτες και όσοι τους ενθαρρύνουν απλώς ταϊζουν τη σκυλα του Μπρέχτ.

οποτε θελσ εσι πανιβλαξ 11 Απριλίου 2017 - 5:44 μ.μ.
θα κανουμ οτι θελσ
μηπωσ να βγαλουμ κι βασιλια?

ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ Π ΆΠΑ!!!ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ(α.216 ν.3463/2006)ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο κ.Ζ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

8:39
Ο υποψηφιος θα έχει εξουσία ή θα είναι αχυράνθρωπος των αποστατών.
Αδιαπραγμάτευτα μόνο ο Ταρλας Δημαρχος.
Είμαι ψηφοφόρο σας δεν εμπιστεύομαι τις επιλογές σας
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ταρλας ή τίποτα.

Προς 9:05

το Τοπικό Δημοψήφισμα είναι μια διαδικασία που προβλέπεται μεν από τον “Καλλικράτη”, όμως ο νόμος μέχρι σήμερα είναι ανενεργός, αφού δεν έχουν ακόμη εκδοθεί οι απολύτως αναγκαίες εφαρμοστικές διατάξεις του το ΠΔ (ως προς τον έλεγχο νομιμότητας της προκήρυξής του, τη διαδικασία της ψηφοφορίας και την ανακοίνωση του αποτελέσματος κ.λπ.).

ΠΡΟΣ 8,39 ΚΑΙ 9,32.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΣ.ΑΥΡΙΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΝΕΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Η ΗΛΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΜΙΣΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Προς 10:26

Οι δήμαρχοι δεν ορίζονται με αυτό τον τρόπο με τι μας αρέσει και αν κ ποιος έχει έρθει σε σύγκρουση ή όχι σταματήστε αυτό το βιολί. Για να αλλάξει δήμαρχος θα πρέπει να παραιτηθεί ο Καλυβιώτης. Ο αντικαταστάτης του θα εκλεχθεί από τους συμβούλους της παράταξης του. Δηλαδή οι αποστάτες θα διαλέξουν ποιον θέλουν για δήμαρχο και αυτός δεν θα είναι ο Κατσούρας. Αυτό είναι το παιχνίδι τους και δεν ανεξαρτοποιούνται και έχουν δημιουργήσει την κρίση μην ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό. Ο ζήσης είναι στο κόλπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τον Καλυβιώτη και να μην υποκύψουμε στον εκβιασμό των αποστατών. Δεν έχει μπει θέμα ικανότητας του σε καμιά από τις ανακοινώσεις πού βγήκαν.

Για να βγούμε από αυτό τον αποπροσανατολισμό που επιχειρείται οι δημαρχοι δεν εκλέγονται με δημοψηφίσματα. Ακόμη και αν υπήρχε εκτελεστικό προεδρικό διάταγμα τοπικό δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει για την αλλαγή δημάρχου ή την αποπομπή των αποστατών. Για διαβάστε το νόμο.

Δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα είτε για αλλαγή δημάρχου ή την αποπομπή των αποστατών γιατί οι αποφάσεις αυτές δεν ανήκουν στην σφαίρα αρμοδιοτήτων της δημοτικής αρχής (παρ 1 του αρθρου 216) αφορά το ΥΠΕΣΔΑ. Επίσης δεν έχει εκδοθεί το ΠΔ της παρ. 7

Αρθρο 216

 

 Tοπικά δημοψηϕίσματα

 

 1. Οι δημοτικές και Κοινοτικές αρχές, προκειμένου να λάβουν απόϕαση για

σοβαρά θέματα που ανήκουν στη σϕαίρα των αρμοδιοτήτων τους, μπορούν να

διεξάγουν τοπικό δημοψήϕισμα, σύμϕωνα με τις ειδικότερες ρυθμίσεις του

παρόντος. Σε κάθε περίπτωση αντικείμενα τοπικών δημοψηϕισμάτων δεν μπορούν

να

αποτελούν τα θέματα εθνικής πολιτικής, καθώς και εκείνα που συνιστούν

περιϕερειακές και νομαρχιακές Αρμοδιότητες.

 

 2. Το τοπικό δημοψήϕισμα διεξάγεται μετά από απόϕαση του οικείου

συμβουλίου,

που λαμβάνεται με την πλειοψηϕία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών

του με την οποία διαπιστώνεται η αναγκαιότητα διεξαγωγής αυτού και

προσδιορίζεται το ερώτημα που πρόκειται να τεθεί σε ψηϕοϕορία, η ημερομηνία

διεξαγωγής του και το ύψος της δαπάνης που θα προκληθεί. Με την ίδια απόϕαση

το συμβούλιο ορίζει Ειδική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από αιρετούς και

υπαλλήλους, αρμόδια για την οργάνωση διεξαγωγής του δημοψηϕίσματος.

 

 3. Τοπικό δημοψήϕισμα διεξάγεται, επίσης, μετά από αίτηση του ενός τρίτου

(1/3) των δημοτών για την ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, σύμϕωνα με το άρθρο 3,

καθώς και μετά από αίτηση του ενός τρίτου (1/3) των εκλογέων τοπικού

διαμερίσματος για την προσάρτησή του σε άλλο Δήμο ή Κοινότητα. Στην αίτηση

αναγράϕεται το υπό ψηϕοϕορία θέμα και τίθενται οι υπογραϕές των δημοτών.

 

 Στην περίπτωση αυτή το συμβούλιο του Δήμου ή της Κοινότητας μέσα σε έναν

(1)

μήνα από την υποβολή της αίτησης υποχρεούται να προβεί στην προκήρυξη του

δημοψηϕίσματος.

 

 4. Τα θέματα που τίθενται σε δημοψήϕισμα κατά τις ανωτέρω παραγράϕους θα

πρέπει να διατυπώνονται με ερώτημα, το οποίο πρέπει να είναι κατά το δυνατόν

σύντομο και σαϕές. Η προτίμηση του εκλογικού σώματος εκϕράζεται με τη χρήση

των όρων "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ".

 

 5. Δημοψήϕισμα δεν μπορεί να διεξαχθεί για θέματα που αϕορούν τον

προϋπολογισμό του Δήμου ή της Κοινότητας ή την επιβολή τελών. Δεν

επιτρέπεται

να διεξαχθεί δημοψήϕισμα το τελευταίο έτος της δημοτικής περιόδου, με

εξαίρεση τις περιπτώσεις των άρθρων 3 και 4. Επίσης δεν επιττρέπεται η

διεξαγωγή δημοψηϕίσματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για την

ανάδειξη των μελών του εθνικού ή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

 

 Δημοψήϕισμα για το ίδιο θέμα δεν μπορεί να διεξαχθεί, πριν περάσει ένας

χρόνος από τη διεξαγωγή του προηγούμενου δημοψηϕίσματος.

 

 6. Δικαίωμα συμμετοχής στο τοπικό δημοψήϕισμα έχουν οι έχοντες δικαίωμα

ψήϕου στις εκλογές για την ανάδειξη δημοτικών και κοινοτικών αρχών.

 

 Εγκυρο θεωρείται το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος, εϕόσον συμμετείχε το

πενήντα τοις εκατό (50%) των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.

 

 Το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος, που διεξάγεται σύμϕωνα με τις ανωτέρω

διατάξεις, δεσμεύει το οικείο συμβούλιο στο πλαίσιο της απόϕασης, που θα

λάβει για το θέμα που διεξήχθη.

 

 7. Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση των Υπουργών

Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομίας και

Οικονομικών, ρυθμίζονται τα θέματα που αϕορούν τον έλεγχο νομιμότητας της

διενέργειας του τοπικού δημοψηϕίσματος από τον Γενικό Γραμματέα της

Περιϕέρειας, κατά το άρθρο 149, την προκήρυξη και τη διαδικασία διεξαγωγής

της ψηϕοϕορίας, την εξαγωγή και δημοσίευση του αποτελέσματος, τους όρους

Χρηματοδότησης των εμπλεκόμενων πλευρών και προβολής των προβαλλόμενων

θέσεων, καθώς και κάθε σχετικό θέμα.

Να σταματήσει η ομηρία του Δημου και οι εξαιρετικοί κ.κ Κουτσουράς,Γιαννιος, Κουκουρίκος και λοιποί με του εξαιρετικούς τους νομικούς συμβούλους και κομματικούς ομοϊδεατες καθώς και την παρεούλα του Στεργιου ας κάνουν οποία ενέργεια θέλουν.
ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ Ε Λ Ε Γ Χ Ο τουΔΣ.
Μέχρι τότε ας αφήσουν τον δήμο να λειτουργήσει.
ΑΙΔΩΣ δεν υπάρχει σ´αυτους τους πολιτικαντηδες που έχουν παγιδευτεί στην αισχρότητα τους.
Επιτέλους πάψτε να αποπροσανατολιζετε τον κόσμο ,το πρόβλημα είστε εσείς.
Έχετε όλα τα νόμιμα μέσα και τους μεγαλοδικηγόρους να προχωρήσετε και αφήστε το δήμο να λειτουργήσει.
Δεν είναι ο δημος πασοκική χρηματιστηριακή φούσκα να την διαχειρίζεστε.
Όπως εκείνες οι φούσκες έσπασαν έτσι και οι δικές σας είναι καταδικασμένες να σκάσουν γιατί είναι ανούσιες και άδικες.
Δυστυχώς για σας κύριοι ΧΑΣΑΤΕ και όσο πιο γρήγορα το χωνέψετε τόσο το καλύτερο για μας και την αξιοπρέπεια της οικογένεια σας.

το πασοκ τον εβαλε στη σχολη του εκαβ, μετα εγινε δημοσιος υπαλληλος και τωρα μαλλον απομενει η πολιτικη για καριερα...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ,,,,ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ,,,,...ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ,,ΑΥΡΑ,,,ΤΑΙΜΙΝΓΚ,,,ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ [ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.].ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ,ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ,,ΜΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΜΙΑ ΛΗΣΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΘΗ,ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΓΧΩΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,[ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙΑ] ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,..ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,,,και τα κοροιδα θα φανε ακομα μια αυτοδιοικητκη ΧΥΛΟΠΙΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...ΤΟΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Ο Β. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,..ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Ο κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΤΥΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑ κ.α ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ? ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν επεβαλε την αποψη του ο κ.Ζησης.Διαλογο εκανε και οταν ο Δημαρχος τον ακουσε του φωναζε.Αλλα οχι οτι φταει ο κ.Ζησης που τολμισε να μιλησει.ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ??????ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ???

12:44
Αν δεν κάνω λάθος ο Δημαρχος πρότεινε στον κ.Κωνσταντινου επειδή ίσως δεν είναι ενημερωμένος αν θέλει και κατ´ιδιαν να του δώσει ο,τι εξηγήσεις θέλει,
Επειδή είχε περάσει η ώρα και ο Κάδμος είχε κουραστεί.
Ο κ. Ζησης μπορεί να το απαλειθευσει.

12:36
Έχεις καμμιά αμφιβολία πως όλα γίνονται για την πίτα?
Έχει μάσα.
ΕΣΥ σαν νοήμων άνθρωπος θα μείνεις θεατής του αίσχους ή θα κανείς την επανάσταση σου?
Έχεις την ευκαιρία να μπεις στο χορό και όχι να σε χορεύουν τα λαμόγια,
το ξέρεις ,τα καταλαβαίνεις,σκέψου και πάρε θέση.

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΘΗ,ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΓΧΩΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Κ.ΜΠΑΖΑΡΑ ,ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ.ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,[ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙΑ] ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,..ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,,,και τα κοροιδα θα φανε ακομα μια αυτοδιοικητκη ΧΥΛΟΠΙΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...ΤΟΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Ο Β. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,..ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Όσοι βρεθήκαμε στην συγκέντρωση που προκάλεσε ο Δήμαρχος καταλάβαμε ότι αυτός σύμφωνα με τα λεγόμενα του αλλά και από την αντίδραση του δεν φταίει σε τίποτα παρά φταίνε οι άλλοι. Η συμπεριφορά του όμως τον πρόδωσε διότι απέδειξε πως ο κύριος υπεύθυνος είναι ο ίδιος.

Καλα πυρουδη,δεν παιζεσαι.ασε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΤΟ 1999 Ο ΖΗΣΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΑΒ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΕΠΙ Ν.Δ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙ Α.ΨΑΡΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜ.Τ.Ο ΠΑΣΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ κ.α.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ "ΦΟΒΟΥΝΤΕ"?ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ε ΚΑΙ?ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ?

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ
ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ),ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΓΚΑΪΒΕΡ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

PASOK KAI KALA KRASA!!!
KALH ANASTASH KAI KALO PASXA

Ο κύριος Ζήσης πείρε το λόγο και καλώς έπραξε αλλά το να αποκαλεί ψυχασθενείς τους συμπολίτες του λέγοντας ότι βρισκονται σε συνεδρία για ψυχασθενείς είναι ασέβεια και θα έπρεπε να ντρέπεται. Το είδα σε βίντεο και απορώ πως δεν του μίλησε κανείς. Ντροπή του και για αυτό και για άλλα που είπε.Αλλα τι περιμένεις από ένα βολεμενο πρώην ΠΑΣΟΚτζη.

Πού μπορούμε να δούμε αυτό το βίντεο

ποτε ρε κοπριες θα ψηφησετε τον προυπολογισμο? Εσυ ρε κοιλαρα Αντρικανα,ξερεις ότι μπορει να σε χωσουν φυλακη? τι νομιζετε, ότι ο καλυβιωτης είναι παρθενα? να σας αφηνει να αλωνίζετε με βενζινάδικα,,και προμήθειες??ακου, 600 φτυαρια ...αγορασε ο δημος...

ΓΙΑ ΠΕΣ ..... 15 Απριλίου 2017 - 4:11 μ.μ.
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????

Ρωτήστ τον κοιλαρά τον Αντρικάνα τι τουστλε ο τσοπάνς απ´τ´ Λάρσα.
Σ´εφαγε καϊμένε εκείνος ο Κωστής με το μπαρ, ο παπαμητ.......

ΗΤΑΝ ΒΑΡΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ

Τα φτυαρια τα θελαν για να φτιαξουν τη γεφυρα του ποταμου γκβαιχ.

Εκείνα τα φτυάρια θα θάψουν όλα τα κοπρόσκυλα
Αποστάτες, Καντζούριδες και παρατρεχάμενοι.....

το τιμολογιο με τα 600 φτιαρια ποιοσ κερ...ς το εγραψε-εκοψε?

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ' ΘΑ ΠΑΡΕΙ 65 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.