powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Κωνσταντίνου:"ένα τοπικό δημοψήφισμα (με ερώτημα τι;) θα δώσει λύση." Μόνο πού δεν υπάρχει ακόμη το ΠΔ για να μπορεί να υλοποιηθεί

Του Ζήση Κωνσταντίνου
Το Σάββατο 8 Aπριλίου πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο "ΕΛΥΜΝΙΟΝ" στη Λίμνη Ευβοίας συγκέντρωση προς ενημέρωση των δημοτών απο τον αξιότιμο δήμαρχο κ. Χρήστο Καλυβιώτη, αντιδημάρχους και τον πρόεδρο Δημοτικής Ύδρευσης.
Η ενημέρωση που έγινε, είχε σαν σκοπό και μόνο την εικόνα εντυπώσεων και μελλοντικών συνεργασιών σε ψηφοδέλτια. Ειπώθηκαν ύβρεις αλλά και φωνές προς τα "άτομα" που δεν ψηφίζουν τον προϋπολογισμό κ.ά.
Η προσωπική μου άποψη παραμένει και είναι ενάντια στους τραμπουκισμούς και στις φωνές που ακούστηκαν. Οι λέξεις περί κλεφτών και τρελών μέχρι να αποδειχθούν είναι αβάσιμες. Όμως εάν είναι έτσι τα δικαστήρια θα κρίνουν και όχι ο όχλος.
Τοποθετήθηκα και έθεσα το θέμα του Δημοψηφίσματος όπου μπορεί να δώσει την λύση. Γιατί στη Δημοκρατία η εξουσία πηγάζει από το λαό. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος φόβος. Αλλά ο συμπαθής και αξιότιμος δήμαρχος κ. Χ. Καλυβιώτης ενημέρωσε τους πολίτες ότι έχει το 80% της σύμφωνης γνώμης των πολιτών μαζί του.
Ένα δημοψήφισμα δίνει τη λύση που όλοι θα τη σεβαστούν. Το σημαντικότερο θα είναι οτι γίνετε "όπλο" άσκησης πίεσης προς τα "κωφάλαλα" Υπουργεία αλλά και στους ανύπαρκτους βουλευτές του Νομού.
Περιμένω να δω αντίστοιχες ενημερώσεις στην Αγία Άννα και στο Μαντούδι.
Όσο για τους "αποστάτες", λυπάμαι και στενοχωριέμαι. Το μόνο που θέλω είναι το καλύτερο του τόπου μου και θα είμαι εκεί ενάντια σε φωνές και στους προπυλακισμούς. Θα λέω πάντα την αποψή μου και οι ένοχοι να τιμωρηθούν από τα αρμόδια όργανα.
Περιμένω να δω αντίστοιχες συγκεντρώσεις για την ανεργία του τόπου μας και τα μεγάλα προβλήματα του οδικού άξονα προς την Χαλκίδα.Ελπίζω στην Ανάπτυξη για το καλό όλων μας πέρα και μακριά από κομματικά λάβαρα και μετερίζια. Ειναι επιλογή μου να μην είμαι σε κανένα κόμμα .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.