Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

9 εκ των 10 αποστατών: "Φταίει ο δήμαρχος πού δεν ψηφίσαμε για 6 μήνες το προϋπολογισμό γιατί δεν ενσωματωσε τις προτάσεις μας στο ΤΠ" -Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Φαράκλας κλπ.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στις 31-3-2017 ο Δήμαρχος Καλυβιώτης Χρήστος χωρίς ίχνος Πολιτικής ψυχραιμίας και με το καθεστωτικό ύφος που τον διακατέχει για ακόμα μία φορά με κατάπτυστη ανακοίνωσή του
στην ιστοσελίδα του Δήμου εκτοξεύει ψεύδη και σπέρνει το μίσος στην τοπική κοινωνία παραβαίνοντας τις αρμοδιότητές του ως Δήμαρχος , ακόμα και ως προς την ορθή χρήση της Ιστοσελίδας η οποία πληρώνεται από τους Δημότες

Κατά πρωτοφανή και μοναδικό τρόπο στα Ελληνικά χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος μας στερείται εγκεκριμένου προϋπολογισμού για το έτος 2017, επειδή ο Δήμαρχος μαζί με τους αντιδημάρχους ως εκτελεστική Επιτροπή αρνούνταν παράνομα να ενσωματώσουν τις προτάσεις των Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Φόρμα του Τεχνικού Προγράμματος που έχει ο Δήμος .

Σύμφωνα με την παρ. 6, του άρθρου 77, του ν.4172/2013, το δημοτικό συμβούλιο, έως τη 15η Νοεμβρίου, ψηφίζει τον προϋπολογισμό, που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα όμως να έχει εγκριθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα ειδάλλως θα ήταν παράνομη η ψήφιση του Προϋπολογισμού . Αυτό το γνωρίζουν οι Κύριοι Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι αλλά παρόλα αυτά οι προσπάθειες του δημάρχου εδώ και τρεις μήνες περιορίζονται στο να λασπολογεί με ανακοινώσεις νηπιακού επιπέδου αντί να προσπαθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Αρνείται πεισματικά να καταθέσει τροποποιημένο τεχνικό πρόγραμμα που να συμπεριλαμβάνει όλες τις προτάσεις των δημοτικών συμβούλων .

ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου να το κάνει. Ρωτάμε τον δήμαρχο γιατί δεν έκανε από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα έστω και μια προσπάθεια για να δοθεί λύση;

Μήπως από εγωισμό, από αλαζονεία, από ανικανότητα ή μήπως από σκοπιμότητα. Δε θέλουμε να πιστέψουμε τη λαϊκή παροιμία που λέει ¨ πέσε πίτα να σε φάω¨.

Εμείς ως δημοτικοί Σύμβουλοι στην άρνηση του Δημάρχου να δώσει εντολή στην τεχνική του υπηρεσία να συμπεριλάβει στην φόρμα του Τεχνικού Προγράμματος τις προτάσεις μας καταθέσαμε τεχνικό πρόγραμμα που επιθυμεί η πλειοψηφία των Δημοτικών συμβούλων, ανοίγοντας τον δρόμο για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Αντίθετα ο Δήμαρχος με όλο το μεγαλείο της ανικανότητάς του καταφεύγει στα δικαστήρια και ζητά να δικάσει το δικαίωμα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ .

Έτσι λοιπόν με αποκλειστική ευθύνη και κατ΄ επιλογήν του δημάρχου με συνεργούς τους αντιδημάρχους η λειτουργία του Δήμου μετά τις 1/04/2017 περιορίζεται σε συγκεκριμένες παροχές και αυτό οφείλεται στις παράνομες πράξεις και παραλήψεις του Δημάρχου και των μελλών της εκτελεστικής Επιτροπής (παρ.1, άρθρο 58, περιπ. δ ν.3852/2010).

Διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση του δημάρχου παρατηρούμε α) αποκαλύπτει για άλλη μια φορά ότι η προσφιλή του μέθοδος να λύνει τα αυτοδιοικητικά προβλήματα που προκύπτουν δεν είναι ο διάλογος δεν είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι τα αυτοδιοικητιικά όργανα αλλά μόνο ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η εποχή της δικτατορίας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτή εδώ και 43 χρόνια και οι νοσταλγοί της είναι απομονωμένοι από την κοινωνία και τις δημοκρατικές συνειδήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών
β) επιρρίπτει ευθύνες σε όλους για την καταστροφική ρώτα που έχει πάρει ο Δήμος δηλ σε δημοτικούς συμβούλους στην αποκεντρωμένη διοίκηση στον ελεγκτή νομιμότητας, δηλαδή φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.
γ) γίνεται φανερό πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ότι ο πρώτος στόχος του δεν είναι η ομαλή δημοκρατική διοίκηση του δήμου αλλά η εξαφάνιση από τον αυτοδιοικητικό χάρτη, όλων των δημοτικών συμβούλων εκτός των γνωστών τεσσάρων.

Καλούμε το δήμαρχο να δώσει ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΟΛΗ να λυθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το πρόβλημα αποκομιδής των σκουπιδιών που ο ίδιος δημιούργησε.

Εάν ο δήμαρχος αγαπά πραγματικά όπως λέει , αυτόν τον χαρισματικό από τη φύση τόπο να αφήσει στην άκρη μισαλλόδοξες και παραπλανητικές συνεντεύξεις στο πολυτελές ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ, όπως επίσης εγωισμούς και αλαζονείες και να προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα του Δήμου με δημοκρατικό τρόπο σύμφωνα με τις βασικές αυτοδιοικητικές αρχές.
ΛΙΜΝΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΛΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΑΡΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΚΟΠΜΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

22 Σχόλια:

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΨΘΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟ ?
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ
ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ?
ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΤΟΙ
ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ?
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ < ΑΘΩΩΘΗΚΕ >
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ?
ΕΣΕΙΣ
ΠΟΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ?
ΕΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΙ
ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

Διαβάζοντας την ανακοίνωση, νοιώθω ότι οι αποστάτες βρισκόμενοι σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθούν να αμυνθούν με την επίθεση. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι κύριοι. Ο Δήμαρχος είναι κακός, είναι αυταρχικός, είναι αλαζόνας όπως εσείς οι ίδιοι λέτε στην ανακοίνωση, δεν ήθελε να ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα. Οκ. εσείς τί κάνατε εδώ και 6 μήνες που υποτίθεται αγωνίζεστε για τα συμφέροντα των πολιτών. Γιατί αυτό που κάνατε στις 31 Μαρτίου δεν το κάνατε πιο μπροστά. Τα περί ενσωμάτωσης στη φόρμα του τεχνικού προγράμματος είναι φτηνές δικαιολογίες. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στους πολίτες, αφού εσείς ψηφίζετε και όχι ο Δήμαρχος.

"Κύριοι" είστε ξεδιάντροποι ψευτες και αρνηστε να παραδεχτείτε  αυτα που λετε κατ' ιδίαν "πόσο θα αντέξει ακόμη ο Καλυβιώτης  χωρίς προυπολογισμό" . Υποκριτές.

Τα γραπτά όμως μένουν. Ο Δήμαρχος Καλυβιώτης  δήλωσε στην συνεδρίαση της 25-10-2016: " οποιαδήποτε τροποποίηση νομίζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι
πρέπει να γίνει, συμπλήρωμα ή τροποποίηση, μπορεί να γίνει, προκειμένου
να ψηφιστεί από το σώμα, με όποιον τρόπο επιθυμεί."

«Εισήγηση του θέματος είναι η απόφαση η εισηγητική της Εκτελεστικής
Επιτροπής, που το έχει εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει αναβληθεί
πολλές φορές.
Είναι καταγεγραμμένα τα πάντα τα έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν, και
οποιαδήποτε τροποποίηση νομίζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι
πρέπει να γίνει, συμπλήρωμα ή τροποποίηση, μπορεί να γίνει, προκειμένου
να ψηφιστεί από το σώμα, με όποιον τρόπο επιθυμεί.
Έχει γίνει σύμφωνα με το νόμο η κατανομή, ανά ενότητα, ανά τοπική
κοινότητα, τα γνωστά πράγματα που έχουμε όλο τον καιρό».
Τα πρακτικά είναι στο Διαυγεια


 https://diavgeia.gov.gr/doc/77%CE%A1%CE%A1%CE%A9%CE%9B5-3%CE%A7%CE%A1?inline=true

Γιατί δεν κάνατε τότε αυτό που κάνατε κατεπειγοντως πριν 2 βδομάδες που με την βοήθεια των συμβούλων του Καλυβιώτη ψηφίσατε το δικό σας τεχνικό πρόγραμμα.  Δεν χρειάστηκε  τίποτα από όσα εξιστορείτε

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΗΚΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

Διαχωρισμό της θέσης από την ομάδα?
γιατί δεν υπογράφουν όλοι?
καταλάβανε ότι πέσανε στο λάκκο που σκάψανε?

Ο κ. Κουτσουράς ας αρχίσει απο Λιμνη σαν νέος αρχηγός των σποστατών.
Έχασε το δημαρχιλικη με το πρώτο μανιφέστο που η αποστάτες τον είχαν ορίσει δήμαρχο μαζί με τον Ηλία,αλλά τοπαιζε και στα δυο στρατόπεδα για κάθε ενδεχόμενο και τώρα αποφάσισε να βγάλει την μάσκα.
Κ. Κουτσουρά έχετε εγκληματίσει ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλάβει το.

Ο Σταύρος αν και απο τους πρώτους αποστάτες,παρέμεινε με τον Καλυβιωτη μέχρι πριν λίγες μέρες.Θα πρέπει να μιλήσει για όλα και πρώτα πρώτα για το σκάνδαλο με τους Πυροφυλακες,ποιος έκανε τις συμφωνίες και ποιος μπορεί να ήταν τόσο πανούργος να σκεφτεί την υποκλοπή και αφού την επεξεργάστηκε δεόντως να την προσφέρει σε γνωστό στέκι πολιτικού μεγαλοπαράγοντα?
Μην ξεχνάς φίλε,μιας και σου αρέσουν οι λαϊκες παροιμίες,πες μου με ποιον πας να σου πω ποιος είσαι.Και συ έχεις εκλεκτές παρέες (λυκοφιλίες),σύνελθε.

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ελάτε στα χωριά μας και θα περάσετε καλά.
Τώρα σας μάθαμε καλά γιά δεύτερη χρονιά.
Και μη ξεχάσετε να φέρεται νωρίς, από τώρα τα ψηφοδέλτια
για τις επόμενες εκλογές σταυρωμένα με ένα ΣΤΑΥΡΟ.

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑΡΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΟΥ
ΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΧΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Σταύρο αύριο Μεγάλη Δευτέρα το πρωί να πας στο δήμαρχο να ζητήσεις
συγνώμη και να παραιτηθείς.
Διαφορετικά η Μεγάλη Βδομάδα θα τραβήξει πολύ γιά σένα και δεν θα
υπάρχει Ανάσταση παρά μόνο ΣΤΑΥΡΟση.
Με τις ζωές, τις οικογένειες και την αξιοπρέπεια των άλλων, των αθώων
πολιτών δεν παίζουν +. (πολύ το τράβηξες καλαφέλο)

Σταύρο μας πήρανε είδηση και άμα μαζευτούνε όλοι γιά τα χρωστούμενα θα μας πάρουν και το σπίτι.

ΚΑΡΑΦΕΛΟ...εκτός από τον εισαγγελέα να περιμένεις και την επίσκεψη της Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης!!!

Κύριοι,
Μιλάτε για χούντα ενώ έχετε καταλύσει κάθε δημοκρατική και νόμιμη διαδικασία.
Μακάρι να μπορούσατε να πάτε πίσω στο σχολείο να μάθετε τις εστί Δημοκρατία και σε τι διαφέρει απο τον λαϊκισμο,φασισμό,ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Αλλά και το σχολείο θα πρέπει να διαθέτει ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!

ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΘΕΟΣ

2:27
Με τόση λάσπη που ρίχνουν έχουν και άλλη?
Έλα Σταυράκη έχεις κάτι και δεν το έχεις πει ακόμη λόγω σεβασμού για τον δήμαρχο?
Το χρηματιστήριο το κατέχεις ξέρεις υπάρχουν τα καλά χαρτιά και οι φούσκες,πάλι σε φούσκες ποντάρεις και θα κλαις.
Που πας ρε Καραμήτρο τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κωλους.

μπορειτε να καταλαβετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ οτι οι 5 απο τους 10 συμβουλους ειχαν καρεκλα και μισθο και τα πεταξαν στα μουτρα του καλυβιωτη και οτι οι αλλοι 5 θα επαιρναν μετα;ολοι σε ολοι την Ελλαδα διαχρονικα τσακονοντε για τις θεσεις και τον μισθο ενω εδω ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑ...ΤΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.Κ.Λ.Π)

ΣΤΙΣ 28/4 ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΚΑΛΙΒΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΣ
10 Απριλίου 2017 - 5:37 μ.μ.

ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ

ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ
ΕΛΠΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ
ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

η καθημερινη λειτουργια του δημου με την στασιμοτητα ταλαιπωρει τους δημοτες, επειδη καποια κοματικα υπολειματα παλαιας κοπης θελουν να κρατουν σε ομηρια την ευρυθμη λειτουργια του δημου.ντροπη , ντροπη , ντροπη !!!!!!!

Προς 10 Απριλίου 2017 - 5:37 μ.μ.

Τα ψέματα, οι συκοφαντίες και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν έχουν τελειωμό. Ο δήμαρχος ήταν αυτός που πήγε να εφαρμόσει το νέο οργανόγραμμα του δήμου που εκκρεμή εδώ και χρόνια και βρήκε σφοδρές αντιδράσεις. Δημοτικοί υπάλληλοι δεν ήθελαν να μετακινηθούν για να μην κάνουν κάποια χιλιόμετρα παραπάνω, φυσικά σε αυτό έβαλαν πλάτες και οι σύμβουλοι.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.