powered by Surfing Waves

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Με νέα δωρεάν μαθήματα στα αρωματικά φυτά, την μελισοκομία κλπ. το Κέντρο Δια βίου Μάθησης του δημου μας. Υποβολή Αιτήσεων μέχρι 23 Οκτωβρίου


Νέα δωρεάν προγράμματα Δια Βίου από το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

 Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, στο οποίο θα υλοποιηθούν 25 ή 50 ώρα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι κάτοικοι άνω το 18ετών Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Τα έντυπα των αιτήσεων θα διανέμεται από τα Κ.Ε.Π. και τα κατά τόπους Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα. Οι υπάλληλοι του ΚΕΠ δεν είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση της αίτησης και τα προγράμματα, που θα υλοποιηθούν.
 Οι υποψήφιοι μπορούν ζητήσουν πληροφορίες ή/και να υποβάλλουν την αίτησή τους, στα γραφεία του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας (Δημαρχείο Μαντουδίου τηλ 2227350212 Υπ.Εκπαίδευσης κ.Χαλιούλια Ελένη).

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail: kdvm911@gmail.com 
Τέλος μπορείτε να μας βρείτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του δικτυακού τόπου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας www.malian.gov.gr και το έντυπο αίτησης στον σύνδεσμο Δια Βίου Μάθηση στους Δήμους.
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων 23/10/2015


Download this file (ENTYΠO- ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ 2015-6.doc)ENTYΠO- ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ 2015-6.doc


Το 2014-2015 στο  Κέντρο δια βίου μάθησης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, πέρυσι υλοποιήθηκαν 43 τμήματα, τα οποία παρακολούθησαν επιτυχώς 645 εκπαιδευόμενοι σε περιοχές του Δήμου (Πήλι-Προκόπι-Μαντούδι-Αγία Άννα-Μουρτιά-Κεχριές-Λίμνη-Ροβιές).
Download this file (ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΔΒΜ  2014-2-015.doc)ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΔΒΜ 2014-2-015.doc


 Το Κέντρο δια βίου μάθησης θα  συνεχίσει την λειτουργία του και το 2016  κάτω από τις υπάρχουσες δομές. Για το 2015-2016  θα υλοποιηθούν τα παρακάτω  τμήματα, βάση προϋπολογισμού.

a.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα για ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ (ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ).
b.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ  (ΛΙΜΝΗ).
c.    Προγραμματική έναρξη 1 τμήμα  ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ (ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ).
d.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΣΤΗ  ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (ΛΙΜΝΗ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ)
e.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ (ΛΙΜΝΗ).
f.    Προγραμματική έναρξη  5 τμήματα στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (ΛΙΜΝΗ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ).
g.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (ΛΙΜΝΗ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ).
h.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ (ΛΙΜΝΗ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ).
i.    Προγραμματική έναρξη 2 τμήματα  ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (ΠΡΟΚΟΠΙ-ΛΙΜΝΗ).




Download this file (ENTYΠO- ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ 2015-6.doc)ENTYΠO- ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ 2015-6.doc



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.