powered by Surfing Waves

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το υπηρεσιακό σημείωμα του κ. Καλυβιώτη πού προσέβαλε και εκβίασε συναισθηματικά τους δημοτικούς μας συμβούλους

Ο κ. Παζάρας χαρακτήρισε το ύφος  και το περιεχόμενο του  σημειώματος απαράδεκτο. Μάλιστα επέπληξε τον κ, Καλυβιώτη λέγοντας "Κύριε Δήμαρχε, να έχετε πάντα υπόψη σας, ότι δεν απευθύνεστε σε υπαλλήλους της εταιρείας σας.".
Ο κ. Παναγιώτου δηλωσε ότι το σημείωμα τον "έθιξε σαν προσωπικότητα ,γιατί κάθε δημοτικός σύμβουλος έχει δικαίωμα είτε να ψηφίσει είτε να μην ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα"
Η κ. Στέφου δήλωσε ότι εκβιάζεται  συναισθηματικά  αφού το σημείωμα χρησιμοποιεί σαν πρόσχημα τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και για έργα που δεν πρόκειται να γίνουν.
 Ο κ.Κουκουρίκος θεώρησε το σημείωμα  ένα τρικ  του κ. Καλυβιώτη για να εκθέσει όλους αυτούς που δεν έχουν ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα.
Ο κ. Σκομπρής αναποκρίθηκε αλλά δήλωσε ότι "από καμία διάταξη δεν προκύπτει η υποχρέωση μου να απαντώ γραπτώς σε αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής"


 Ποιο ήταν το  σημείωμα που προσέβαλε τους παραπάνω  Δημοτικούς Συμβούλους;


Στις  24/9/2015  ο κ. Καλυβιώτης απέστειλε  στα 16 μέλη του δημοτικού συμβουλίου που δεν ψήφισαν το τεχνικό πρόγραμμα μια πρόσκληση να καταθέσουν εγγράφως στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου τις προτάσεις τους (προσθήκες, αφαιρέσεις έργων κ.λ.π.) ή και να προτείνουν Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2016, μέχρι την Τρίτη 29/09/2015.

Αναγνώστης του Ε.Β. μας απέστειλε το παραπάνω  υπηρεσιακό σημείωμα το οποίο αναδημοσιεύουμε και αφήνουμε στην κρίση σας






Διαβάστε επίσης


15 από τους 16 Δημοτικούς Συμβούλους απαξίωσαν να στείλουν τις αντιπροτάσεις τους για το Τεχνικό Πρόγραμμα που απέρριψαν



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.