powered by Surfing Waves

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου οι υπηρεσίες διοικητικου και γεωπονικού τμήματος

από Eviaportal



Σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας μεταφέρθηκαν εδώ και 2 εβδομάδες οι ελεγκτικές, διοικητικές υπηρεσίες και το γεωπονικό τμήμα του δήμου.
Δημαρχείο Λίμνης
Δημαρχείο Λίμνης


Μετά από απόφαση του Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Χρήστου Καλυβιώτη οι ελεγκτικές και διοικητικές υπηρεσίες καθώς και το γεωπονικό τμήμα του δήμου με έδρα τη Λίμνη, μεταφέρθηκαν από ενοικιαζόμενο χώρο του δήμου στο κέντρο της πόλης σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου στο παλιό Γυμνάσιο Λίμνης.


Πρόκειται για μία κίνηση η οποία, δεδομένου της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αποφέρει μείωση του κόστους και των δαπανών άρα και εξοικονόμηση χρημάτων του δήμου. Επιπλέον, η μεταφορά αυτή εξυπηρετεί και καλύτερα τους πολίτες, αφού όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα χώρο σε αντίθεση με το παρελθόν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.