powered by Surfing Waves

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σπανός: Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Βόρεια Εύβοια


Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Βόρεια Εύβοια σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανού.
Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Βόρεια Εύβοια
Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Βόρεια Εύβοια
Μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι που τα capital controls και η αδυναμία πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδας δυσχέραναν δραματικά το έργο μας, ολοκληρώσαμε πλέον τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου στη Βόρεια Εύβοια!

Αποκαταστήσαμε με "τεχνικά", εξυγίανση εδάφους και ασφαλτοτάπητα τις θέσεις - τμήματα: "Ροβιές - Βουτάς - Ιστιαία", "Ασμήνιο - Κεφάλες", "Λουτρά Αιδηψού - Ιστιαία", "Άγιος Νικόλαος Αιδηψού - Γιάλτρα - Άγιος Γεώργιος Λιχάδας" και μέρος του δρόμου "Μαντούδι - Κυμάσι" που οδηγεί στο νέο μας λιμάνι.

Συνεχίζουμε ταχύτερα και νοτιότερα!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.