Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Για 4η φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα την Δευτέρα

 Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά, στη δημοτική κοινότητα Λίμνης, τηΔευτέρα 5 Οκτωβρίου στις  17:30 θα σσχοληθεί με την  «Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2016»
Εισηγητής: Χρήστος Καλυβιώτης, Δήμαρχος/Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής22 Σχόλια:

Tην παραίτηση συμβούλων της πλειοψηφίας ζητά ο δήμαρχος

Posted on 17/09/2015 in Σαντορίνη

zorzos_portrait_0201
Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος

Σημαντικές διεργασίες αναμένεται να συντελεσθούν στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, καθώς ο Δήμαρχος κ. Νίκος Ζώρζος φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από την μη υπερψήφιση κρίσιμων θεμάτων από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκουν στη Θηραϊκή Πολιτεία.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16/9/2015, τρία μέλη της πλειοψηφίας καταψήφισαν την “Επιβολή τελών φωτισμού και καθαριότητας για το 2016″ με αποτέλεσμα να απορριφθεί το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ατλαντίς”, που προέρχονται από στελέχη της Θηραϊκής Πολιτείας, ο Δήμαρχος ζητά την παραίτηση δύο δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, προκειμένου να είναι σε θέση να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και είναι πιθανές απρόβλεπτες ραγδαίες εξελίξεις.Οι καιροί που οι δήμαρχοι είχαν νενέκους συμβούλους πέρασαν

Αντρικανασ Προεδροσ και πριν μια μεγαλη αποριψη στο τεχνικο Η 5 Νομιζω

Προς τον Δήμαρχο κ. Καλυβιωτη
Κύριε Δήμαρχε,
Είμαι ένας απο αυτούς, που δεν σας ψήφισε. Και δέν σας ψήφισα γιατί πίστεψα τότε οτι είστε ίδιος με αυτούς τους 11 απαράδεκτους, που είχατε υποψήφιους. Τώρα είμαι βέβαιος οτι δεν έχετε καμμία σχέση με αυτά τα βαρύδια, το παρελθόν των οποίων είναι πολύ γνωστό και πολύ κακό. Απο τότε που γίνατε Δήμαρχος σας παρακολουθώ και διαπιστώνω οτι είστε ελεύθερος άνθρωπος, απλός, καθαρός, εργατικός, με αρχές, κανόνες, δικαιωσύνη,θάρρος, δύναμη, με πολλές γνώσεις και όραμα γιά να πάει ο τόπος μας μπροστά. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σας στηρίζουν και είναι μαζί σας. Τελος ως ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την προσφορά σας στο δήμο μας και να σας ευχηθώ κουράγιο και δύναμη στο δύσκολο έργο σας για την αλλαγή και πρόοδο στον τοπο μας.

Δήμαρχε μην υποχωρησεις στα προσωπικα συμφεροντα των 11 και του παλιου γνωστου κατεστημενου του τοπου. Οι πολιτες ειναι διπλα σου σε στηριζουν και ελπιζουν σε σενα. Ολοι οι δημοτες ιδιαιτερα την τελευταια περιοδο για την εγκριση του τεχνικου προγραμματος εχουν καταλαβει την ανεπαρκεια, την ανηθικοτητα και το δολο που εχουν. Να φυγουν και οι 11 συμφεροντολογοι, επιζημιοι και επιορκοι γιατι κανουν κακο στον τοπο. Εμεις οι πολιτες πρεπει να βοηθησουμε τον τοπο μας και να υποχρεωσουμε τους 11 που τους ψηφισαμε να φυγουν να ερθουν αλλοι νεοι ικανοι και καθαροι.

Προς τον 4 Οκτ. 2015-11.06 π.μ. και τους υπόλοιπους
άσχετους και ανιστόρητους "νενέκους"
Για να μάθετε την ταυτότητά σας, να μάθετε τι είστε, εσείς οι 11 με τους υποστηρικτές σας, σας πληροφορώ οτι ο Νενεκος Δημήτριος υπήρξε ΠΡΟΔΟΤΗΣ του αγώνα το 1821 και συνεργάστηκε με τον Ιμπραίμ. Σήμερα "νενέκος" σημαίνει προδότης. Καταλάβατε εσεις οι 11 τι είστε¨??? Τυχαίο...?? Δεν νομίζω.

ΤΕΛΙΚΑ 9 10 11 ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΕΝΕΚΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ .

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ.

Προς σχολιαστή 10.07
Ο Νενέκος πολέμησε στο πλάι του Ιμπραήμ στα Δερβενάκια γι αυτό και εκτελέστηκε από τον Κολοκοτρώνη το 1828.Έμεινε λοιπόν και θεωρείται νενέκος ο προδότης,αυτός που δεν τόχει σε τίποτα να στραφεί εναντίον των συναγωνιστών του,ακόμα και να συμμαχήσει με τους αντιπάλους για να εξυπηρετήσει συγκυριακά τα συμφέροντά του.Μετράμε λοιπόν εννέα (!!!) νενέκους

Για να είμαστε πιο ακριβεις με τον Νενέκο https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 9 ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

Ο Δημήτριος Νενέκος έγινε οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας Βενιζέλου Ρούφου (ο Ρούφος αργότερα, διετέλεσε πρωθυπουργός), αφού προηγουμένως δολοφόνησε τους πολεμιστές Σπανοκυριάκο και Σαγιά που διεκδικούσαν το ίδιο αξίωμα.

Διακρίθηκε στις πολιορκίες της Πάτρας και του Μεσολογγίου, αλλά μετά την άλωση του, συνεργάστηκε με τον Ιμπραήμ, ο οποίος του προσέφερε ορισμένα προνόμια. Το 1826 προσκύνησε. Το 1827, επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε εναντίον των Ελλήνων και τους νίκησε. Για αυτά τα «κατορθώματα» του και με τη μεσολάβηση του Ιμπραήμ, έγινε με διαταγή του Σουλτάνου, μπέης.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ως αρχηγός των δυνάμεων της Πελοποννήσου, επικήρυξε αυτόν και άλλους προσκυνημένους (διακηρύσσοντας: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», με στόχο να ανακόψει το κύμα υποταγής στον Ιμπραήμ, που απειλούσε την έκβαση της επανάστασης.) και στη συνέχεια ανέθεσε στον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά, την εκτέλεση του Νενέκου, που έγινε το 1828.

Βάσει των παραπάνω, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη (γι’ αυτό κι όπως φαίνεται και στα παραδείγματα ταυτίζεται, από πλευρά δράσης, με τον Πήλιο Γούση, τον Ιούδα, τον Εφιάλτη κι άλλα άτομα που στιγματίστηκαν ως προδότες).

Ως νενέκο θεωρούν κάποιοι, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, τη θρησκευτική,την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και κάνοντας τα πλακάκια με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα. Θεωρούν έτσι, τον άνθρωπο που με την παραπάνω στάση του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πολιτική του παράταξη, στην πατρίδα του, κ.λπ.

Ωστόσο, ένας πολιτικός που χρησιμοποιεί τον όρο, μπορεί να προσβλέπει σε φανατισμό των μαζών προκειμένου να εμφανιστούν λόγοι για να ψηφιστούν, αυτός και η παράταξη του, ώστε να κατορθώσει να αποκτήσει τον καλύτερο θεσμικό ρόλο (βουλευτής / υπουργός / πρωθυπουργός) θολώνοντας μ’ αυτή του τη στάση το ακόλουθο δόγμα που χαρακτηρίζει τους τρακόσιους (της βουλής): Στη μάσα ενωμένοι, στον αγώνα χωριστά.

Η λέξη «νενέκος», μαζί με τη λέξη «σαλτιμπάγκος» (πλανόδιος ακροβάτης) και τη φράση «ντενεκέδες ξεγάνωτοι», χρησιμοποιούντο συχνά από τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο.Τη λέξη «νενέκος», τη χρησιμοποιούσε συνήθως, για να κατακεραυνώνει τους πρώην πολιτικούς συναγωνιστές του, που συγκυριακά άλλαξαν πολιτικό στρατόπεδο.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

1.Ο Ε. Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του στο βράχο της Ακρόπολης στις 13 Οκτωβρίου 1998 αποκάλεσε τον Θ. Κατριβάνο «νενέκο» και εξωμότη των ιδανικών της Εθνικής Αντίστασης και του ΕΑΜ, επειδή κατά τις νομαρχιακές εκλογές του 1998 υποστηρίχτηκε και από το κόμμα της ΝΔ.

2.Σε μια στιγμή της ανάκρισης κι ενώ με κατηγορούσαν ότι είχα σχέσεις με τη 17Ν, μου λένε: «Εξαιτίας της δράσης της 17Ν ήρθαν εδώ μέσα οι Αμερικανοί ,οι Αγγλοι, οι Τούρκοι, και μας έχουν πρήξει». Τους απάντησα «Αν ήσασταν ανεξάρτητη και σοβαρή υπηρεσία, θα τους είχατε πετάξει έξω. Το γεγονός ότι δεν το κάνετε και τους αφήνετε να αλωνίζουν δείχνει ότι λειτουργείτε σαν νενέκοι και το αποδέχεστε»«. (Γιωτόπουλος)


3.Ο βράχος αυτός που λέγεται Ελλάς κύριοι Δικαστές δεν έβγαλε μόνον Περικλήδες Καραϊσκάκηδες και Παπαφλέσσηδες. Όπως κάθε χώρα, ίσως και σε μικρότερο ποσοστό, έβγαλε και Ιερόστρατους και Αλκιβιάδηδες εφιάλτες, νενέκους και άλλους. Έτσι έβγαλε και Κουφοντίνα, δηλαδή άλλον έναν χείριστο Έλληνα.

4.Ο Μ. Σπυριδάκης κατακεραύνωσε επίσης το ρόλο των «σύγχρονων εθελόδουλων και σύγχρονων νενέκων που ενάντια στο αγωνιστικό πνεύμα του '21, δίνουν γη και ύδωρ στους Νατοϊκούς δολοφόνους, ανοίγουν τα λιμάνια και επιτρέπουν από το έδαφος της χώρας να διέρχονται οι δολοφόνοι του γειτονικού φίλου λαού».

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΑΠΟΨΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙ 9 ΟΙ 9 ΟΙ 9 ΟΙ 9

Εμείς οι δημότες ξέχασες να μας πεις τι κερδίσαμε 9:44;

ένα πρόεδρο ήπιων τόνων, συγκροτημένο, συνθετικό, ενωτικό, που σε στιγμές έντονων πολιτικών διαφωνιών δεν υπερβαίνει τα όρια της κοσμιότητας. Ο ανθρωπος που θα εξομάλυνει το εκραχυμένο κλίμα και θα ξεπεράσει τις αγκυλώσεις και χώρους και θα ψαξει για τα πράγματα που ενώνουν! Δεν νομίζω;

Όσο για το τεχνικό πρόγραμμα αν ημουν Καλυβιώτης θα έβαζα όλα τα παράλογα που θυμηθηκαν οι αντιπολιτευομενοι συμβουλοι και θα το έστελνα να το απορίψει το το Παρατηρητήριο.

Κύριοι αυτό που καταφέρατε είναι να γίνετε πιο μισητοί στους δημότες που υποφέρουν με τα παιχνίδια σας. τιποτα παραπάνω. το Τεχνικό Πρόγραμμα θα ξαναρθει την άλλη εβδομάδα και την μεθ'άλλη μέχρι να χαθουν τα χρήματα του ΣΑΤΑ και να εξαντληθεί περισσότερο η υπομονή μας

Τα ΌΧΙ σας δεν απευθύνονται στο Δήμαρχο,αλλά πλήττουν το Δήμο και
τα συμφέροντα των δημοτών.Η πρακτική σας πέρα για πέρα ιδιοτελής,
αντικοινωνική,βαθιά αντιδημοκρατική και βεβαίως καθοδηγούμενη.Ούτε ένα επιχείρημα για να μπορέσουμε να κρίνουμε,μόνο άρνηση και κραυγές..
Τώρα πια καταλάβαμε,είστε ένα πολύχρωμο τσούρμο που με νύχια και με δόντια
επιμένει να συντηρήσει το καθεστώς της συναλλαγής και της αδιαφάνειας.
Είστε απομεινάρια μιας άλλης εποχής,αλλά και τότε είτε στη συμπολίτευση,είτε
στην αντιπολίτευση δεν αρθρώσατε λόγο,μιά ζωή λουφαγμένοι,στην απέξω κι
ας γίνονταν τα τέρατα.(γνωριζόμαστε πολύ καλά..)
Τώρα πια είστε αυτό που λέμε βαρίδι,ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει με τα πε-
νιχρά του οικονομικά έστω ,αλλά πρέπει.
Μια υπηρεσία μπορείτε πλέον να προσφέρετε στον τόπο,να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Θα είναι μια έντιμη πράξη...
προς 4-10 10 51 εσυ ενας που δεν ψηφισες καλυβιωτη τωρα θαμπωθηκες απο τα πολλα του εργα την αντιληψη του για την αυτοδιοικηση και δεν παιρνεις χαμπαρι για το αλαζονικο του υφος τον διχασμο που σε χρονο ρεκορ εχει φερει στον τοπο μας στο ασυμβιβαστο διαχειριστη της περιουσιας του μοναστιριου κλπ σε εχουνε παρει χαμπαρι μεγαλε μην γελοιοποιεισαι αλλο αν σου αρεσει τοσο πολυ η γελοιοποιηση τραβα για εκλογες να γελασουμε ολοι μαζι

Σε χωριά ήρθες Δήμαρχε απλά μιλάει ο κοσμος εδω δεν απευθυνόμαστε σε πρυτάνεις.Σημασια εχει το ποσο υπευθυνος ειναι ο καθενας για την επιλυση προβληματων στα χωρια του καθε χωριατη .Δεν εισαι και στη New York be cool*

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

ΝΕΝΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΝΑΙ ΝΑΙ ,ΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΕΤΕ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.