powered by Surfing Waves

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου ο χορευτικός σύλλογος Μάκιστος


Στο προάυλιο του παλαιού  δημοτικού σχολείου Μαντουδίου το 1971.

Από τα πρακτικά του  Δημοτικού Συμβουλίου της

Oπρόεδρος εισηγούμενος το θέμα είπε:
Κύριοι σύμβουλοι, ο Χορευτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «ΜΑΚΙΣΤΟΣ» με αίτηση του απευθύνθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και ζητάει την παραχώρηση του γραφείου στον ισόγειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν έδρα του Συλλόγου. Ζητούν επίσης την δυνατότητα χρήσης της διπλανής από το γραφείο αίθουσας πολλαπλών δραστηριοτήτων για διάφορες δράσεις του Συλλόγου(Κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις, εκδηλώσεις κλπ) με την
δέσμευση της συντήρησης και καθαριότητας του χώρου.
Παρακαλώ όπως εκφράσετε τις απόψεις σας.

Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη
α) την πρόταση του κ. Δημάρχου «Οι τοπικοί σύμβουλοι να πάρουν απόφαση για την παραχώρηση»
β) τις απόψεις των πιο κάτω δημοτικών συμβούλων:
Αρβανίτης Παναγιώτης : Ο Χορευτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΑΚΙΣΤΟΣ» αποτελεί στολίδι για την τοπική κοινότητα. Είμαι θετικό για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας .
Καντζούρας Ιωάννης : Ο σύλλογος είναι στολίδι για τον τόπο. Πρέπει να δείχνουμε ευαισθησία και να προσφέρουμε την βοήθεια μας προκειμένου να προχωρούν οι σκοποί και οι δραστηριότητες του συλλόγου.
Παζάρας Βασίλειος : Είμαι υπέρ της παραχώρησης. Θεωρώ ότι και η σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας θα πρέπει να πάρουν απόφαση παραχώρησης.
Στεργίου Ιωάννης: Θέλω να συγχαρώ το σύλλογο και όλους τους συλλόγους για την προβολή του τόπου. Τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να ικανοποιούνται από το δημοτικό συμβούλιο.
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Την παραχώρηση χρήσης του γραφείου του ισογείου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο τοπικής κοινότητας Μαντουδίου ,προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν έδρα του Συλλόγου.
Επίσης παραχωρείται η δυνατότητα χρήσης της διπλανής από το γραφείο αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για διάφορες δράσεις του Συλλόγου όπως κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις, εκδηλώσεις με την δέσμευση τηςσυντήρησης και καθαριότητας του χώρου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.