powered by Surfing Waves

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Πατέρας 4 παιδιών από την Αγία Άννα ένας από τους αγνοούμενους του Norman Atlantic

Ο Ε. Καραβαγγέλης επέβαινε στο Norman Atlantic, ωστόσο, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένειά του δεν έχει ενημέρωση από τις αρχές.




 Από antenna.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε  το υπουργείο Ναυτιλίας τη λίστα με τα στοιχεία των Ελλήνων αγνοουμένων που επέβαιναν στο οχηματαγωγό Norman Atlantic. Ένας Ευβοιώτης βρίσκεται ανάμεσα τους. Ο 55χρονος Ευάγγελος Καραβαγγέλης από την Αγία Άννα, είχε έρθει να επισκεφτεί τη μητέρα του από τη Γερμανία όπου διαμένει και επέστρεφε με το Norman Atlantic. Είναι ένας από τους αγνοούμενους και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. 
Η σύζυγός του, η οποία ζει στην Γερμανία, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον σύζυγό της να επικοινωνήσει μαζί της.
Ο Ε. Καραβαγγέλης, κάτοικος Γερμανίας είχε έρθει στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την μητέρα του στην Εύβοια και θα ταξίδευε με το μοιραίο πλοίο προκειμένου να φτάσει στην Γερμανία για να κάνει γιορτές με την οικογένειά του, ωστόσο μετά το τραγικό ναυτικό δυστύχημα αγνοείται.


Κραυγή αγωνίας από την σύζυγο αγνοούμενου επιβάτη του Norman Atlantic


Η κόρη του Ε. Καραβαγγέλη, Δήμητρα Οικονομίδη, αναζητά απαντήσεις για την τύχη του πατέρα της. Θα μεταβεί στην Ιταλία σήμερα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.