powered by Surfing Waves

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Συνεργασία με το Chianciano Terme επιδιώκει η Σπανού.

 
Στην περιοχή της Ιταλίας Chianciano Terme, ένα από τα καλύτερα θέρετρα θερμαλισμού (spa) στην Ευρώπη και μοναδικό για το πλούσιο σε θεραπευτικά στοιχεία μεταλλικό νερό του, βρίσκεται η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου Σπανού.
Συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδος Ζήση Αγγελίδη, ξεναγήθηκε στον διεθνή τουριστικό προορισμό από τον φιλόξενο Ιταλό Δήμαρχο Andrea Marchetti.
Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν και συμφώνησαν για στενή συνεργασία, με σκοπό την ανάδειξη της Λουτρόπολης της Αιδηψού και του τουρισμού στην Βόρεια Εύβοια, πέρα από τα σύνορα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.