powered by Surfing Waves

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Με τρισδιάστατες φωτογραφίες, ρίγανη και αγκαλιές θα προσελκύσουν τους Σουηδούς στην Βόρεια Εύβοια


Ο Σύλλογος Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας- enjoyEvia.com - πετάει για Σουηδία στην έκθεση Grekland Panorama 13-15 Φεβ.2015.

Σε συνεργασία με την Google Developers Group Thessaloniki θα παρουσιάσουμε τα μονοπάτια, τις παραλίες, τον πολιτισμό μας με μοναδικό τρόπο.

Χρησιμοποιώντας το Google Cardboard –ένα χαρτονένιο εργαλείο- οι επισκέπτες του περιπτέρoυ μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εικονική πραγματικότητα.


Δεν θα είναι απλοί, παθητικοί θεατές μιας φωτογραφίας. Θα ζήσουν μια εμπειρία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Θα «μεταφερθούν» κυριολεκτικά στην Βόρεια Εύβοια και θα το χαρούν με όλες τις αισθήσεις τους.

Το GVR Project (Greek Virtual Reality Project) για τον τουρισμό θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του.


Έχουμε τρισδιάστατες φωτογραφίες και ήχους για την όραση και ακοή. Έχουμε ρίγανη για την όσφρηση και μια μεγάλη αγκαλιά για την αφή.

Στην έκθεση Grekland Panorama όσοι περάσετε από το περίπτερό μας θα εντυπωσιαστείτε και θα διασκεδάσετε.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.