powered by Surfing Waves

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μάζεψε τις αποσκευές της η Γερακούδη…

 

 

Tην παραίτησή της υπέβαλε στο νέο υπουργό εσωτερικών η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κ. Γερακούδη


«Υπηρετώ μια άλλη πολιτική. Με τη νέα κυβέρνηση, υπάρχει πολιτική διάσταση και διαφωνία. Εφόσον είμαι μέλος ενός άλλου πολιτικού κόμματος, θεωρώ ότι το έντιμο είναι να παραχωρήσω τη θέση μου στους κυβερνώντες»,δηλώνει στην «Ε», η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, η οποία υπέβαλε χθες την παραίτησή της στον υπουργό Εσωτερικών.
Η κ. Γερακούδη, μιλώντας στην «Ε» και διευκρινίζοντας τους λόγους της παραίτησής της, συμπληρώνει ότι: «Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι του υπαγορεύει η συνείδησή του… Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, εφόσον ανήκω σε άλλο πολιτικό χώρο. Απέστειλα την παραίτησή μου, αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και αναμένω να γίνει αποδεκτή.
Μέχρι τότε και εφόσον αυτή δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, θα ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου».

 

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις γγ Αποκεντρωμένων Διοικήσεων


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ  ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΤην παραίτησή του έθεσε στη διάθεσή του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση και ο  γ.γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γρηγόρης Ροκαδάκης.
Ο κ. Ροκαδάκης συνεχάρη τον νέο υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο, ενώ σε δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες στο γραφείου μου, τους διευθυντές και όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για την καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη θέση του γενικού γραμματέα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο τους. Με αίσθημα ευθύνης προσπαθήσαμε από κοινού να αποδώσουμε το δίκαιο μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και της διαφάνειας».
Τη Δευτέρα ο κ. Ροκαδάκης θα έχει συνάντηση με τον κ. Βούτση στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.