powered by Surfing Waves

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Από τις 23 Οκτώβρη, χωρίς ανταπόκριση, περιμένει άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος για το προϋπολογισμό του 2019




Με το αρ. πρωτ. 9510/23-10-2018 έγγραφο Δημάρχου, το οποίο σας παρέχουμε συνημμένα, ζητήθηκε η άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν κρίσιμα και επείγοντα θέματα για τη λειτουργία του Δήμου.


O Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτη




Λίμνη, 23 Οκτωβρίου 2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ Αρ.πρωτ.: 9510
ΜΑΝTΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Λίμνη Εύβοιας
Τ.Κ. : 340 05 - ΛΙΜΝΗ
Πληροφορίες : Δήμαρχος
Τηλ. : 22270 31603
FAX : 22270 31012
email :dimos@malian.gov.gr

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αίτημα για άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου και προτεινόμενα θέματα ημερήσιας διάταξης»


Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλώ, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του ν.3852/2010 και ιδιαιτέρως τις παρ. 2, 6 & 7, όπως συγκαλέσετε άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στη Δημοτική Κοινότητα Λίμνης και συμπεριλάβετε στην ημερήσια διάταξη τα κάτωθι κρίσιμα – επείγοντα θέματα για τη λειτουργία του Δήμου, που είναι σωρευμένα, καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλα θέματα έχετε υπόψη σας.


Θέμα 1: Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙ «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

Θέμα 2: Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Θέμα 3: Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».

Θέμα 4: Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας έτους 2019.

Θέμα 5: Η αρίθμ. 126/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισήγηση για τη 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018».

Θέμα 6: Αποδέσμευση του ποσοστού 12% από το σύνολο της ΣΑΤΑ σύμφωνα με το αρ.πρωτ.: Δ.Υ./04-10-2018 Υπηρεσιακό Σημείωμα του Προϊστάμενου Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών.

Θέμα 7: Η αριθμ. 128/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισήγηση για την αναπροσαρμογή των Δημοτικών Τελών έτους 2019».

Θέμα 8: Αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α. για παραχώρηση προς ιδία χρήση βυτίων βοθρολυμάτων λόγω επιτακτικής και άμεσης ανάγκης.


Θέμα 9: Έγκριση πρακτικών ανάδειξης μελών και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας) διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου) αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη Ρώσσου)».

Θέμα 10: Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 101/2018 απόφασης Δ.Σ., έγκριση της υπ’ αριθμ. 2/2018 Τεχνικής Μελέτης της πράξης: «Βελτίωση και αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, με την τοποθέτηση υπόγειων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

Θέμα 11: Έγγραφο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. με θέμα: «Χρηματοδότηση δράσεων διαλογής στην πηγή».

Θέμα 12: Καθορισμός ετήσιας εισφοράς Δήμων – Μελών Περιφερειακού ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. έτους 2018.

Θέμα 13: Συμμετοχή ή μη του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 245 του ν.4555/2018.

Θέμα 14: Διαβίβαση της αριθμ. 13/2018 ενιαίας μελέτης «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (αγροτικού & δασικού) με χρήση ιδιωτικών μηχανημάτων στα πλαίσια πυροπροστασίας» έτους 2018.

Θέμα 15: Αίτηση Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δρυμώνα «Προφήτης Ηλίας» περί παραχώρησης χρήσης Δημοτικού Σχολείου Δρυμώνα για στέγαση των γραφείων του.

Θέμα 16: Η αριθμ. 119/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισηγητική έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2018».

Θέμα 17: Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου.

Θέμα 18: Ανανέωση επαγγελματικής άδειας υπαίθριου εμπορίου.

Θέμα 19: Αιτήσεις εγγραφής νηπίων στο δημοτικό παιδικό σταθμό Μαντουδίου.

Θέμα 20: Βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης εργασιών - υπηρεσιών.

Θέμα 21: Εισήγηση Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας & Ταμείου με θέμα: «Διαγραφή οφειλών».

Θέμα 22: Η αριθμ. 1/2018 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σχετικά με το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροβιών για παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Ροβιών.


Αμέσως μετά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και το αργότερο μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2018, όπως προβλέπεται από το νόμο, να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα:
«Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2019, σύμφωνα με την αριθμ. 115/04-09-2018 απόφαση εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής».

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι πέραν των ανωτέρω θεμάτων εκκρεμούν προ διετίας, περισσότερα από (100) εκατό θέματα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.



O Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.