powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Εγκρίθηκε από την Στέφου το αίτημα της σύμπραξης για κατεπείγουσα συνεδρίαση για την μοιρασιά της επιχορήγησης πού έλαβε ο Δήμος



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα του κτιρίου Μελά , την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.30 ύστερα από την 9/10/2018 αίτηση δέκα-10-δημοτικών συμβούλων (που έλαβε από τον Δήμο αριθμό πρωτ.8915/10-10-2018) και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 παρ. 2 και 5 του Ν. 4555/2018,για την συζήτηση και λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέμα:
«Λήψη μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία και κατανομή της έκτακτης επιχορήγησης που έλαβε ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας για το σκοπό αυτό»
Η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται κατεπείγουσα για την αντιμετώπιση των αναγκών και διαχείριση των συνεπειών της θεομηνίας ύστερα από την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.

Η Αντιπρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Στέφου Κυριακή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.