powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαντούδι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα, 03/10/2018
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ
Ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, συμμετείχε σε κλιμάκιο Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφτηκαν το Μαντούδι, την Τρίτη 02/10/2018, μαζί με τον πρώην Υπουργό κ. Αποστόλου και τον Βουλευτή κ. Ακριώτη. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Σπανός, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ζανιάς και ο Δήμαρχος κ. Καλυβιώτης. Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία και επιχειρήθηκε να προσεγγιστούν οι βέλτιστες λύσεις για να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.
Ο κ. Πρατσόλης στην τοποθέτησή του, όπως και οι άλλοι Βουλευτές, μετέφερε την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης να προχωρήσει γρήγορα στις αποζημιώσεις, εφ’ όσον καταγραφούν έγκαιρα οι ζημιές από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, δηλαδή τις υπηρεσίες του Δήμου και την Περιφέρειας.
Εξέφρασε επίσης την ελπίδα να βρεθούν σώοι οι δύο αγνοούμενοι συμπολίτες μας, όπως συνέβη με τον τρίτο.
Στη συνέχεια, μαζί με το Βουλευτή κ. Ακριώτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Παζάρα, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Ενότητα Λίμνης για να δουν από κοντά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και εκεί από το ορμητικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.