powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Με την καθιερωμένη κωλυσιεργια βάζουν το Τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Νοεμβρίου. Ζητούν τροποποίηση της κατανομής των χρημάτων για τις πλημμύρες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 , σύμφωνα με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέμα:

1.Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙ «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

2.Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

3.Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης πράξης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».
4.Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας έτους 2019.

5.Η αρίθμ. 126/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισήγηση για τη 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018».

6.Αποδέσμευση του ποσοστού 12% από το σύνολο της ΣΑΤΑ σύμφωνα με το αρ.πρωτ.: Δ.Υ./04-10-2018 Υπηρεσιακό Σημείωμα του Προϊστάμενου Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών.

7.Η αριθμ. 128/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισήγηση για την αναπροσαρμογή των Δημοτικών Τελών έτους 2019».

8.Αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α. για παραχώρηση προς ιδία χρήση βυτίων βοθρολυμάτων λόγω επιτακτικής και άμεσης ανάγκης.

9.Έγκριση πρακτικών ανάδειξης μελών και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (πλατεία Ηρώου) και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας) διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου) αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη Ρώσσου)».

10.Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 101/2018 απόφασης Δ.Σ., έγκριση της υπ’ αριθμ. 2/2018 Τεχνικής Μελέτης της πράξης: «Βελτίωση και αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, με την τοποθέτηση υπόγειων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

11.Έγγραφο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. με θέμα: «Χρηματοδότηση δράσεων διαλογής στην πηγή».

12.Καθορισμός ετήσιας εισφοράς Δήμων – Μελών Περιφερειακού ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. έτους 2018.

13.Συμμετοχή ή μη του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 245 του ν.4555/2018.

14.Αίτηση Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δρυμώνα «Προφήτης Ηλίας» περί παραχώρησης χρήσης Δημοτικού Σχολείου Δρυμώνα για στέγαση των γραφείων του.

15.Η αριθμ. 119/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Εισηγητική έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2018».

16.Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου.

17.Ανανέωση επαγγελματικής άδειας υπαίθριου εμπορίου.

18.Αιτήσεις εγγραφής νηπίων στο δημοτικό παιδικό σταθμό Μαντουδίου.

19.Βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης εργασιών - υπηρεσιών.
20.Εισήγηση Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας & Ταμείου με θέμα: «Διαγραφή οφειλών».

21.Η αριθμ. 1/2018 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σχετικά με το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροβιών για παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Ροβιών.

22.Αίτημα εννέα(9) δημοτικών συμβούλων με θέμα “Μερική τροποποίηση-συμπλήρωση της αρ. 175/2018 απόφασης Δ.Σ με θέμα “Λήψη μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία και κατανομή της έκτακτης επιχορήγησης που έλαβε ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας για το σκοπό αυτό”

23.Ένταξη του Διατηρητέου κτιρίου “Μεγάλη Οικία” Μαντουδίου στο πρόγραμμα ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Β/ΔΡΑΣΗ

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.