powered by Surfing Waves

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Με κούφιες δηλώσεις ήρθε και ο Συμεών στο Μαντούδι. Καθυστερημένος ψηφοσυλλεκτης


Ο πρώην Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Μαντούδι, ένα μήνα από το καταστροφικό πέρασμα του «Ζορμπά» και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προξένησε.
«Η επαφή μου με τους απογοητευμένους κατοίκους έδειξε ότι όχι μόνο κανείς δεν έχει αποζημιωθεί, αλλά το χειρότερο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε και πώς αυτό θα γίνει, όπως έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις (πχ Μάνδρα). Άλλωστε, κατά αυτά τα πρότυπα, το δημοτικό συμβούλιο είχε εκδώσει ψήφισμα για ενίσχυση 5000 ευρώ ανά πληγείσα κατοικία, 6000 αν η οικογένεια ήταν πολύτεκνη και 8000 αν αφορούσε επιχείρηση. Επίσης για την αποζημίωση γεωργών και κτηνοτρόφων. Τώρα που «η σκόνη έκατσε», τα ΜME αποτραβήχτηκαν όπως τα νερά αλλά οι ανάγκες των κατοίκων παραμένουν, καλό είναι να μάθουμε τις προθέσεις των ιθυνόντων.»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.