powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Στεργίου: "Εξ ολοκλήρου υπεύθυνος ο Καλυβιώτης για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος"

από eviatop




Η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά του είναι μια πάγια τακτική. Ο τρόπος διοίκησης του κ. Καλυβιώτη έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει οδηγήσει τον Δήμο σε αδιέξοδα.
Με το αριθ. πρωτ: 8120/27-09-2018 έγγραφό του ζήτησε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη γραμματεία του Δ.Σ. εκδόθηκε η με αριθ. πρωτ: 8446/03-10-2018 πρόσκληση σύγκλισης του Δ.Σ. για σήμερα Τρίτη 09/10/2018 και ώρα 18:30. 


Δυστυχώς ο κ. Καλυβιώτης παρότι ο ίδιος ζήτησε με αίτημά του την σύγκλιση του συλλογικού οργάνου δεν παραβρέθηκε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας για πολλοστή φορά την ασέβεια και την απαξίωση του προς το κορυφαίο όργανο διοίκησης του Δήμου . Σημειωτέον πως ούτε και οι αντιδήμαρχοι του κ. Καλυβιώτη μπήκαν στον κόπο να προσέλθουν στην συνεδρίαση. Θα πρότεινα στον κ. Καλυβιώτη να σταματήσει να αναζητά και να επιρρίπτει ευθύνες στους πάντες.

Ευθύνες βεβαίως και υπάρχουν για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος.  Ευθύνες που εξ ολοκλήρου του ανήκουν.


Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»»

Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας


Γιάννης Στεργίου







0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.