powered by Surfing Waves

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης πιθανός υποψήφιος του ΚΙΝΑΛΛ στο Δήμο μας. Προς τα πού θα πάνε τα μέλη του ΚΙΝΑΛΛ που είναι σε άλλες παρατάξεις π. χ. Καντζούρας


Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής. Στη συνεδρίαση ορίστηκαν οι ημερομηνίες των περιοδειών των κλιμακίων στη Βόρεια και Κεντιρκή Εύβοια, οι οποίες εστάλησαν στα κεντρικά του Κινήματος για να δοθεί η τελική έγκριση.
Θα πραγματοποιηθεί επίσης μία κεντική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, κατά πάσα πιθανότητα το Δεκέμβριο. Στη συνεδρίαση τέθηκε και θέμα για τους Δήμους στους οποίους δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο το ΚΙΝΑΛΛ και συμφώνησαν να γίνουν συνελεύσεις με τοπικά στελέχη, ώστε να κατατεθούν προτάσεις, αφού το Κίνημα Αλλαγής επιθυμεί να έχει υποψηφίους δημάρχους σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους. Συγκεντρώσεις θα γίνου στα Ψαχνά, αφού στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δεν υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος του ΚΙΝΑΛΛ και στο Δήμο Σκύρου. Στους υπόλοιπους δήμους της Εύβοιας, είτε υπάρχουν υποψήφιοι που προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής, όπως ο Χρήστος Παγώνης στο Δήμο Χαλκιδέων, ο Λευτέρης Ραβιόλος στο Δήμο Καρύστου, ο Θανάσης Μπουραντάς στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, είτε άλλοι έχουν εκδηλώσει ένα ενδιαφέρον, όπως ο κ. Καραβάς στο Δήμο Ερέτριας και ο κ. Αγιαννιώτης στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού. Κάποιοι βέβαια εξ αυτών θα κατέβουν στις εκλογές ως ανεξάρτητοι.

Διαβάστε επίσης


Ο Τάρλας με αναπληρωματικό τον Καντζούρα στην εφορευτική επιτροπή για τις εκλογες των Τοπικών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής (νέου ΠΑΣΟΚ)

1 Σχόλια:

ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.