powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ονόματα προσληφθέντων στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Προσλήψεις στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου μας (Διάρκεια: 1 έτος).

Στις 15 Μαΐου 2018 ο δήμος μας είχε προκηρύξει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών ατόμων για το Κέντρο Κοινότητας. 
Συνολικά έγιναν  47 αιτήσεις.  Τα ονόματα των επιτυχόντων δημοσιεύτηκαν σήμερα.


ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ & ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ


Για ονόματα κάνε κλικ στο σχετικό σύνδεσμο


Πίνακας Κατάταξης & Βαθμολογίας ΣΟΧ 1/2018 Ειδικότητα : ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ



Πίνακας Κατάταξης & Βαθμολογίας ΣΟΧ 1/2018 Ειδικότητα : ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ


Πίνακας Κατάταξης & Βαθμολογίας ΣΟΧ 1/2018 Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ



Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Π Ο Ρ Ρ Ι Π Τ Ε Ω Ν

Το Κέντρο Κοινότητας θα ενισχύσει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας, ακολουθώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό της ελληνικής πολιτείας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για τη δημιουργία ενός ενιαίου Εθνικού Μηχανισμού (ΕΜ), που συντονίζει τις πολιτικές κοινωνικής ένταξης, παρακολουθεί και αξιολογεί την εφαρμογή τους, προσδιορίζει τις προτεραιότητες, µε βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

Στόχος, η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου το οποίο εποπτεύεται από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Α) Υποδοχή -Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών

Β) Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές

Γ) Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.

Το Κέντρο μέσω παραπομπών διασυνδέει τα ωφελούμενα άτομα - πολίτες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με επιμέρους φορείς

και υπηρεσίες (υπηρεσίες ΟΤΑ, δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, οργανισμούς κοινωνικού χαρακτήρα κλπ) για την εξυπηρέτηση  των αναγκών τους.Το ΚΚ θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 07:30 π.μ. ως 15:30 μ.μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.