powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Εκλογομαγειρέματα για τις δημοτικές εκλογές στην Στροφυλιά από την Νέα Δημοκρατία





Γλέντι στην Στροφυλιά το βράδυ της Τετάρτης  από μέλη της Νέας  Δημοκρατίας του δήμου μας, παρουσία και του αντιπρόεδρου της ΝΟΔΕ, Γιάννη Λαλανίτη.

Βασικό θέμα συζήτησης οι επερχόμενες εκλογές και το πως θα οργανωθεί ο προεκλογικός αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Νομό.

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα η ΝΟΔΕ Εύβοιας και στη συνεδρίαση θα συζητηθούν και οι υποψηφιότητες στους Δήμους της Εύβοιας.  Θα κατατεθούν και προτάσεις από τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ, για πιθανούς υποψηφίους δημάρχους. Στα κεντρικά θα σταλεί ό,τι ακουστεί στη συνεδρίαση.  Να σημειωθεί ότι στη ΝΟΔΕ της Δευτέρας έχουν κληθεί ο βουλευτής του Νομού Σίμος Κεδίκογλου, οι οκτώ πρόεδροι των Δημοτικών Οργανώσεων της Εύβοιας, οι πολιτευτές, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φώτης Λαγός. Στη συνεδρίαση επίσης θα συζητηθεί η εκλογική ετοιμότητα και ο προγραμματισμός δράσεων.
Πλην του Δήμου Χαλκιδέων και την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού, και του Δήμο Σκύρου και την υποψηφιότητα του Νίκου Μαυρίκoυ, άλλες «γαλάζιες» υποψηφιότητες δεν έχουν φανεί στον ορίζοντα.
Το Κίνημα Αλλαγής  (παλιό ΠΑΣΟΚ)

Το Κίνημα Αλλαγής με τις αποφάσεις του Συνεδρίου, έχει καθορίσει το σχεδιασμό του και τη γραμμή της αυτόνομης πολιτικής πορείας και παρέμβασης ως αναγκαία συνθήκη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. "Ξεκινάμε επίσημα την διαδικασία πολιτικής και οργανωτικής προσέγγισης των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση μέσα από διαδικασίες ουσιαστικού διαλόγου και διαβούλευσης με την κοινωνία για τις Περιφέρειες και τους Δήμους. Το Κίνημα Αλλαγής θα δώσει δυναμικό παρόν σε όλες τις Περιφέρειες και Δήμους υπηρετώντας το τρίπτυχο ΝΙΚΗ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΠΡΟΟΠΟΤΙΚΗ".




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.