powered by Surfing Waves

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Καντζούρας ζητά σωματοφύλακα από την Αποκεντρωμένη για να προστατέψει τα μέλη της Οικ. Επιτ. από τον Καλυβιώτη!

Από το eviatop


Σε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, προχώρησε στις 31 Αυγούστου, ο δημοτικός σύμβουλος  της Νέας Πνοής  και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής, Ιωάννης Καντζούρας  Καταγγελία για «επισφαλή άσκηση εξουσίας από τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστο Καλυβιώτη και αναγκαιότητα προάσπισης σωματικής ακεραιότητας των μελών και της ορθής λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής». Ο κ. Καντζούρας ζητάει να παρίσταται στις συνεδριάσεις επόπτης «ώστε να προχωράνε της θέματα της οικονομικής επιτροπής. Επισημαίνουμε ότι η κατάσταση χαρακτηρίζεται επικίνδυνη διότι ο Δήμαρχος δεν θέλει κανέναν έλεγχο και δεν δέχεται καμία άποψη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.