powered by Surfing Waves

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τσαπουρνιώτης: Ο συνδυασμός μου είναι μακριά από κομματικούς χρωματισμούς

Δημοσιεύτηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του κ. Τσαπουρνιώτη σε τοπικό μπλόγκ.
Ο κ. Τσαπουρνιώτης 38 ετών δήλωσε κάτοικος Αχλαδίου.
Είναι παντρεμένος με την κοινωνική λειτουργό Γρηγορία Σταμπέλου και πατέρας της Ιωάννας, 9 χρονών και την Μαριτίνας 6 χρονών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Χαλκίδας και στο Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων της ΑΣΠΑΙΤΕ Λειβαδιάς. Επαγγελματικά διατηρεί μία μονάδα έτοιμου σκυροδέματος στη Στροφυλιά και μία επιχείρηση με υλικά οικοδομών στο Αχλάδι.

Σαν λόγο πού έβαλε υποψηφιότητα ανέφερε την απαξίωση στην οποία έχει επέλθει ο Δήμος μας τα τελευταία αυτά χρόνια χωρίς να αναφέρει ότι πολλοί από αυτούς που έλεγχαν τις αποφάσεις του Δήμου και ακολούθησαν πολιτική καμένης γης είναι σημερινοί συνεργάτες του.

Δηλώνει οτι ο συνδυασμός του είναι μακριά από κομματικούς χρωματισμούς αν και ο ίδιος και ο πυρήνας του συνδυασμού προέρχεται αποκλειστικά από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θεωρεί κάποιον από τους άλλους συνυποψηφίους σαν δύσκολο αντίπαλο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.