powered by Surfing Waves

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

"Κίνηση Πολιτών" από την Λίμνη (Αλεξίου, Ψαρρός, κλπ) δηλώνει παρούσα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές χωρίς να διευκρινίζει σε τι ρόλο - Υποψηφίου ή ψηφοφόρου;


"Κίνηση Πολιτών" από την Λίμνη με την παρακάτω αινιγματική ανακοίνωση ζητά από τους δημότες να τους ενισχύσουν και να τους επιδοκιμάσουν και ενθαρρύνει σε σιβυλλική γλώσσα "όλοι μας να δυναμώσουμε τα Κριτήρια Επιλογής μας". Στον επίλογο ζητούν από τους δημότες να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς να ξεκαθαρίζουν αν αναζητούν υποψηφίους για την δημιουργία συνδυασμού πού θα κατεβεί στις εκλογές ή απλώς στρατολογούν μέλη στην "Κίνηση".



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18-02-2019
Αγαπητοί συνδημότες , η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» έχει δημιουργηθεί από το 2010 , ως μια πολιτική και κοινωνική ανάγκη, γιατί έπρεπε να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε με κάθε νόμιμο τρόπο, μαζί με άλλους φορείς του Δήμου μας, στα σχέδια που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη, για επιχειρηματικό Πάρκο ΥΨΗΛΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ στην περιοχή Μαντουδίου.Αντίθετα, εμείς , υποστηρίζουμε συνεχώς μέχρι τώρα την ισορροπημένη λύση της ΜΕΣΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ , γιατί πιστεύουμε , ότι η λύση αυτή είναι η πλέον κατάλληλη για την περιοχή μας.
Σήμερα , εν όψει του θεσμού των Δημοτικών Εκλογών , που σε λίγο καιρό έχουμε, πήραμε την απόφαση να σας ανακοινώσουμε τα εξής :
Α. Η κίνηση μας δηλώνει παρούσα στις προσεχείς , Δημοτικές Εκλογές .
Β. Οι Κυριότερες , βασικές μας αρχές είναι :
- Δημοκρατία στον Δήμο μας
- Διοίκηση και οικονομική Διαφάνεια.
- Αντίθεση σε ότι αρνητικό περιέχουν τα σχέδια «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ & ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1»
- Καμία εκχώρηση των Υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιωτικά συμφέροντα.
-Αντίθετοι σε κάθε μορφή μνημονίου και σε μια δίκαιη λύση των δανείων πρώτης κατοικίας προς στις τράπεζες.
- Συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου μας, τις Κινήσεις Πολιτών και τους Ενεργούς Πολίτες.
Γ. Οι Κυριότεροι Στόχοι μας:
1) ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ.
2) Συνεχή, προσπάθεια και παρέμβαση από τον Δήμο μας, μέχρι να επιτευχτεί οριστικά η ΜΕΣΗ ΟΧΛΗΣΗ , στα νέα χωροταξικά σχέδια της περιφέρειας και της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως. Τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα , πρέπει να ολοκληρωθούν.
3) Άμεση προετοιμασία και επίλυση του σοβαρού προβλήματος ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ και χώρων στάθμευσης οχημάτων , όπου το πρόβλημα είναι επείγον.
4) Οι δημότες πρέπει να ξέρουν κάθε στιγμή την Διοικητική και οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.
5) Υποστήριξη του αγροτουριστικού τομέα ,των προγραμμάτων και επιδοτήσεων, με άμεση δημιουργία ΑΓΡΟΤΟ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ και ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
6) Προστασία και ανάδειξη όλων των ιστορικών, πολιτιστικών, φυσικών μνημείων και του φυσικού πλούτου της περιοχής.
7)Τακτική συνεργασία και επίλυση θεμάτων, με όλους τους επαγγελματικούς κλάδους του Δήμου μας.

8) Οι τοπικές κοινότητες θα πρέπει να έχουν περισσότερες πρωτοβολίες και οικονομική δυνατότητα για να μπορούν να επιλύουν άμεσα τα επείγοντα θέματα της περιοχής τους.
Αγαπητοί συνδημότες , για να πραγματοποιηθούν τα περισσότερα θέματα από τους στόχους που προτείνουμε , χρειάζεται συνεχής προσπάθεια ,μεράκι επιμονή, γνώση και δράση. Με λίγα λογία εδώ ακριβώς χρειάζεται η ενεργός παρουσία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, της δικής μας κίνησης.
Σας ΖΗΤΑΜΕ ,να ενισχύσετε και να επιδοκιμάσετε την Κίνηση Πολιτών, που από το 2010 μέχρι σήμερα έχει παρουσία και παρέμβαση σε σοβαρά θέματα του Δήμου μας όπως ( Επιχειρηματικό Πάρκο Μέσης Όχλησης , Ευβοϊκός κόλπος , Καθαριότητα , Πολιτιστικά μνημεία, Δενδροφυτεύσεις κ.λ.π )

Επισημαίνουμε και πάλι ότι, πρέπει όλοι μας να δυναμώσουμε τα Κριτήρια Επιλογής μας και ΟΧΙ να κάνουμε συνεχώς Κριτική από μακριά.


Περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
Τηλ. Επικ. 6973404035 - 6974580820


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:

Αλεξίου Δημήτρης
Αντωνίου Γίωργος
Γιαννάκης Κώστας
Γαρυφάλλου Νίκος
Καρατζούδης Γιάννης
Μουσουτζάνης Θανάσης
Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος
Παπαθεοδώρου Κώστας
Χρυσομάλλης Νίκος
Ψαρρός Γιάννης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.