powered by Surfing Waves

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

"Θέατρο του ενός" η σκηνή κοπής της πίτας Τσαπουρνιώτη. Για πόσο καιρό θα κρύβει τις ερινύες του παρελθόντος;

Η διαφημιστική φωτογραφία που απέστειλε σε φιλικό μπλογκ ο συνδυασμός Τσαπουρνιώτη να προωθήσει την πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού συμπεριλαμβάνει μόνο ένα άτομο τον κ. Τσαπουρνιώτη.  Καμιά  αναφορά στους συμμετέχοντες. Η ώρα ανόδου (προς τα πού και για ποιον;) του πετκοκικου συνδυασμού έχει ένα και μοναδικό πρωταγωνιστή. Η φωτογραφία μιλά από μόνη της όπως αναφέρει και το σχόλιο του μπλογκ ".... και στη φωτογραφία καθώς όπως όλα δείχνουν είναι μπροστά και με διαφορά από τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο". Ίσως βλέπει κάτι άλλο στην φωτογραφία που εμείς οι αμύητοι δεν μπορούμε να δούμε.


Ήταν τόσο καλό το πρώτο δημοσίευμα που έβγαλαν και άλλο σόλο, λίγες ώρες αργότερα. Μην αναζητείτε τα συγκινητικά λόγια, δεν δημοσιεύονται.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.