powered by Surfing Waves

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

"καὶ ἐξαίφνης περιήστραψεν αὐτὸν φῶς ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ" - Προσηλυτισμός Χατζή στον "αντίπαλο" συνδυασμό Στεργίου






Ανοιχτή επιστολή Του Ανδρέα Χατζή, Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
ΠΡΟΣ
Τις δημότισσες και του δημότες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Όπως γνωρίζετε ασχολούμαι με τα κοινά επί σειρά ετών. Η ενασχόλησή μου αυτή πότε δεν έγινε για δική μου προβολή και καταξίωση αλλά προς όφελος του τόπου και των πολιτών. Στις προηγούμενες εκλογές του 2014 είχα ζητήσει την εμπιστοσύνη σας – ως υποψήφιος με το συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη – και εσείς μου την δώσατε. Δυστυχώς όμως ο κ. Καλυβιώτης από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του αποδείχθηκε ανήμπορος να διαχειριστεί τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών. Οι προεκλογικές του εξαγγελίες αποδείχτηκαν κενές ριπές στον αέρα, αφού καμία από αυτές δεν μπόρεσε να υλοποιήσει στα 4,5 χρόνια που έχει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου. Στην μέχρι σήμερα διαδρομή του δεν κατάφερε να προσθέσει κανένα θετικό στον τόπο το μόνο που κατάφερε ήταν να απολέσει και να επιστρέψει αμαχητί κατακτήσεις παρελθόντων ετών.
Η αλλαγή στάσης του δημάρχου αλλά και η απάθεια των στενών συνεργατών του οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα.
Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση την οποία μου εμπιστεύτηκαν πλειοψηφικά τα μέλη του Δ.Σ. προσπάθησα να κρατήσω σε ένα επίπεδο το συλλογικό όργανο, σε αντίθεση με τον δήμαρχο ο οποίος κατέβαλε και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσής του. Οι καταγγελίες και αναφορές του κ. Καλυβιώτη προς το πρόσωπό μου αλλεπάλληλες, καθότι πίστευε και πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγεί από τις τεράστιες ευθύνες του οι οποίες έχουν οδηγήσει το Δήμο μας στην εγκατάλειψη, την στασιμότητα και την πλήρη απαξίωση.
Φίλες και φίλοι, τα νέα δεδομένα που επιβάλει ο «Κλεισθένης Ι» στην τοπική αυτοδιοίκηση με την απλή αναλογική αλλά και με τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο τόπος και κυρίως αυτά που δημιούργησε η αναποτελεσματική θητεία του σημερινού δημάρχου, μας καλούν όλους να συστρατευθούμε μακριά από κομματικές προτιμήσεις και προσωπικές επιδιώξεις και να αγωνιστούμε για την επίλυσή τους.
Η αδιέξοδη κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο Δήμος δεν αφήνει κανένα περιθώριο για νέους πειραματισμούς. Αντίθετα απαιτεί επιλογές που μπορούν να οδηγήσουν σε ανοδική πορεία τον τόπο.
Για να μπορέσει να πάει ο τόπος μπροστά είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση των δυνάμεων της αυτοδιοίκησης και των πολιτών κάτω από έμπειρους, ικανούς και αποτελεσματικούς υποψηφίους.
Με βάση τα παραπάνω και μπροστά στην στιγμή που καλείται κάποιος να αποφασίσει ποιους θα αφήσει και με ποιους θα πάει, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του κ. Γιάννη Στεργίου, ο οποίος συνθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία πρέπει να έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος όπως το ήθος, η εμπειρία, η αξιοπρέπεια, η γνώση, η εργατικότητα, η συνέπεια.
Για όλους εμάς που πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας κα που νοιαζόμαστε για αυτόν, για όλους εμάς που επιδιώκουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η συστράτευση δίπλα στον Γιάννη Στεργίου είναι επιβεβλημένη.
Για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και να καταστήσουμε ξανά αξιόπιστο το Δήμο μας.
Για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ανοικτό προς όφελος όλων.

Με τιμή
Ανδρέας Χατζής
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.