powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

"Αλλαξε" ο Στεργίου και έβγαλε το όνομα του συνδυασμού του αλλιώς..

Εμπνεόμενος από την "επιτυχημένη" 4ετή σύμπραξη του συνδυασμού του με τους αποστάτες που κατάφερε να μπλοκάρει 4 τεχνικά προγράμματα και προϋπολογισμούς ο κ. Στεργίου αλλάζει το όνομα του συνδυασμού του σε "Πολιτών Συμμαχία ". Το "νέο" στο πρωτύτερο όνομα του συνδυασμού "Νέα Πνοή" δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στον αντιδραστικό συντηριτισμό, παρωχημένο τακτικισμό και Μακιαβελίστικη εμμονή-αυτοσκοπό για κατάληψη της εξουσίας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο από τον συνδυασμό. Το βιωσαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Το νέο λογότυπο συμπεριλαμβάνει 4 χρώματα αντιπροσωπευτικά των κομμάτων της Βουλής. Το ερώτημα είναι ποιοι υποψήφιοι "πολίτες" αντιπροσωπεύονται από το κόκκινο.
Ο κ. Στεργίου διακηρύσσει ότι πρόκειται για "συμμαχία υγειών δυνάμεων". Τι θα κάνει με τις παλιές γνωστές "μη υγιείς" δυνάμεις πού ανήκουν στο συνδυασμό του (παράνομες ηχογραφήσεις, απόπειρες συγκαληψης σφετεριστων χρηματων ασθενοφόρου, κοπανατζηδες, κλπ) . Θα προχωρήσει σε εξυγίανση και εκκαθαρίσεις; Το "μη υγιής" έιναι επιεικής χαρακτηρισμός.
Όπως λέει και ο λαός μας «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Ανακοίνωση
Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο όνομα και το νέο λογότυπο του συνδυασμού μας με το οποίο θα κατέλθουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου 2019. Στην απόφαση για αυτή την αλλαγή οδηγηθήκαμε μετά από αιτήματα φίλων και συνεργατών, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουμε πως για να
μπορέσει ο Δήμος μας να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται απαιτείται μια πλατιά συσπείρωση και μια μεγάλη Συμμαχία. Μία Συμμαχία υγειών δυνάμεων που πέρα από κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις θα συνταχθούν και θα συμπορευτούν μαζί μας έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο που αγαπάμε Μπροστά.
Το όνομα του συνδυασμού μας «Πολιτών Συμμαχία», το οποίο στο λογότυπο είναι γραμμένο σε ένα ημικύκλιο και κάτω από αυτό υπάρχουν τέσσερεις πολίτες διαφόρων χρωμάτων, κάτι το οποίο δηλώνει την πολυσυλλεκτικότητα των μελών που απαρτίζουν το συνδυασμό μας. Οι δε σύμμαχοι πολίτες ωθούνται από τον κυματισμό της θάλασσας προς το νέο τους ταξίδι, ένα ταξίδι της Δημιουργίας, της Προόδου, της Ευημερίας και της Ανάπτυξης.
Στις εκλογές του Μαΐου καλούμαστε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα στον τρόπο διοίκησης, σκέψης, οργάνωσης και σχεδιασμού. Ένα νέο ξεκίνημα που θα βασίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και πολιτών το οποίο θα στοχεύει στο νέο και θα αφήνει πίσω το παλιό.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σας καλούμε όλες και όλους, καλούμε τις νέες και τους νέους να συμμετέχετε ενεργά και με ενωμένες δυνάμεις να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο δημοκρατικό, σύγχρονο, ανθρώπινο, ένα Δήμο που θα ανήκει στους δημότες του.
Με τιμή
Γιάννης Στεργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.