powered by Surfing Waves

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κάλεσμα σε στάση εργασίας και κατάληψη του Δημαρχείου Λίμνης για συμπαράσταση στους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους την Τρίτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 11:00΄ μέχρι τις 14:00΄, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και τους καλεί να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (κατάληψη Δημαρχείου Λίμνης), εκφράζοντας τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους.
Το Σωματείο μας και οι εργαζόμενοι στους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας, συμπαραστεκόμαστε στους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους που αυτές τις μέρες βγαίνουν στο δρόμο, στην περιοχή μας και σε όλη χώρα.
Σε αυτό τον αγώνα θα μας βρουν δίπλα τους και όχι απέναντί τους, γιατί η βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τσακίζει τη ζωή όχι μόνο του αγρότη αλλά και του εργάτη, του υπάλληλου, του αυτοαπασχολούμενου, του συνταξιούχου, ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι φοιτητές να ενώσουμε τη φωνή μας, τη δύναμη μας με τους αγρότες. Ο αγώνας είναι κοινός.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και στην κατάληψη του Δημαρχείου Λίμνης.
Πρέπει να δώσουμε ηχηρή απάντηση στην πολιτική που μας πλήττει όλους, που οδηγεί στον αφανισμό και στο ξεκλήρισμα των μεσαίων και μικρών αγροτών, στην ανεργία ή την κακοπληρωμένη και χωρίς δικαιώματα εργασία των εργατών, στο λουκέτο των καταστημάτων των αυτοαπασχολούμενων, στην εξαθλίωση των συνταξιούχων, στο μαύρο μέλλον των παιδιών μας!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ &
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 11:00΄ - 14:00΄ !!!

Λ. Αιδηψού 15/02/ 2019


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.