powered by Surfing Waves

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ήσσονος προτεραιότητας για τον Χατζή η προσφυγή του Δήμου κατά του ρυμοτομικού της ΒΙΠΕ. Τελευταίο θέμα. Να δούμε τι θα σκαρφιστούν τώρα οι πεμπτοφαλαγγίτες της ΤΈΡΝΑ στο Δήμ. Συμβούλιο στις 26 Φεβρουαρίου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18.30, σύμφωνα με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:
1.Ετήσιος απολογισμός και προγραμματισμός του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ με βάση τον οικείο ΠΕΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας
2.Βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης εργασιών –υπηρεσιών
3.Περί μίσθωσης κτιρίου για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ Μαντουδίου-Ορισμός μελών Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτου (άρθρο 7 ΠΔ 270/81)
4.Συμπληρωματική κατανομή πίστωσης έτους 2018 για κάλυψη λειτουργικών αναγκών και κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης Σχολείων
5.Αίτηση δημοτικών συμβούλων με θέμα “Αποδοχή συμμετοχής και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” κατόπιν πρόσκλησης ΙV του Υπουργού Εσωτερικών με τίτλο “Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων”
6.Η αρίθμ. 16/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα “Εισήγηση για την κοπή δένδρων εντός κοινοχρήστου χώρου της Τοπικής Κοινότητας Σπαθαρίου”
7.Αίτηση διαγραφής νηπίου από Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου
8.Η αρίθμ. 141/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Γ΄ τριμήνου εκτέλεσης προϋπολογισμού έτους 2018»
9.Χαρακτηρισμός ΚΑ του Προϋπολογισμού έτους 2019 ως δεκτικών έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής
10.Ορισμός επιτροπής διενέργειας κληρώσεων του άρθρου 118,παρ.5 του Ν. 4412/2016
11.Εισήγηση Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας με θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής καταστροφής, εκποίησης και απόσυρσης οχημάτων και άλλων κινητών πραγμάτων του Δήμου»
12.Συμπλήρωση της αρίθμ. 133/2018 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με θέμα “Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ”
13.Καθορισμός διαδικασίας εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε ΕΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΝΗΛΕΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017- 2018 (Α’ ΦΑΣΗ)» στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας»
14.Καθορισμός διαδικασίας εκτέλεσης του έργου « Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αυλείων χώρων και λοιπών δράσεων Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας » στην ΔΕ Ελυμνίων σύμφωνα με τον Ν.4412/2016»
15.Καθορισμός διαδικασίας εκτέλεσης και έγκριση μελέτης του έργου «Τοιχίο αντιστήριξης εντός οικισμού Ζωοδόχου Πηγής πλησίον οικίας Κωνσταντίνου Αντωνίου»
16.Προσφυγή κατά της Κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Α’ Μαντουδίου (ΕΠ.ΠΑ Μαντουδίου) στη θέση Φούρνοι Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας (Ύστερα από το αρίθμ. πρωτ. ΔΥ/28-1-2019 αίτημα κ. Δημάρχου)

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου

Χατζής Ανδρέας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.