powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Σε αργία ο κ. Καντζούρας, πρώην αντιδήμαρχος και δεξί χέρι του Στεργίου


Δημοσιεύτηκαν σήμερα στο Διαύγεια τα πρακτικά της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Δευτέρας 11 Φεβρουαριου 2019 από τα οποία προκύπτει ότι ο αντιπρόεδρος της επιτροπής, κ. Καντζούρας τελεί σε αργία. Η αιτία δεν είναι γνωστή.

Στις 16-8-2016 ο κ.Καντζούρας μαζί με τους κκ. Αρβανίτη, Τάρλα και Μουργιά δεν ενέκριναν δαπανη για την προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανέτρεψε αυτή τη απόφαση. Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης οι τέσσερις διώκονται υποχρεωτικά για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Η άρνηση σύμπραξης ή προσήκουσας εκτέλεσης καθηκόντων στο πλαίσιο της υλοποίησης των Γενικών και Ειδικών Σχεδίων Πολιτικής Προστασίας και της εφαρμογής των διατάξεων του παρόντος νόμου και της εν γένει νομοθεσίας για την Πολιτική Προστασία της Χώρας συνιστά σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο διώκεται υποχρεωτικώς και τιμωρείται κατά τις κείμενες διατάξεις.»



Τα σχετικά πρακτικά






Διαβάστε επίσης


Χαστούκι και υποχρεωτική πειθαρχική δίωξη για Καντζούρα, Αρβανίτη, Τάρλα, και Μουργιά από την Αποκεντρωμένη

Παρασκευή, 13 Απριλίου 13, 2018







0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.