powered by Surfing Waves

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το δημαρχείο χτενίζεται.


2.600 ευρώ πλήρωσε ο δήμος για την ορχήστρα στο "καρναβάλι" Μαντουδίου. Ως γνωστόν, ο κ. αντιδήμαρχος Κηρέως επενδύει πολιτικά στο σύλλογο που φέρεται σαν ο διοργανωτής του καρναβαλιού. Πόσα χρήματα έδωσε ο δήμος στο γνήσιο και ιστορικό διονυσιακό καρναβάλι της Αγίας Άννας; Ας μας απαντήσει κάποιος.

Πριν μερικούς μήνες με πρωτοβουλία, ποιού άλλου, του αντιδημάρχου Κηρέως παραχωρήθηκε στον ίδιο σύλλογο ένα δημοτικό γυμναστήριο στο Μαντούδι, την στιγμή που υπάρχει ιδρυμένη Κοινωφελής Επιχείρηση στο δήμο με 600 χιλιάδες κεφάλαιο!. Το Σεπτέμβρη ο δήμος πλήρωσε 10.000 Ευρώ σε βεγγαλικά και ορχήστρα για ένα "γλέντι" στην πανήγυρη του Μαντουδίου.

Ναι, μιλάμε για τον ίδιο δήμο που έχει απλήρωτους για μήνες φτωχούς υπαλλήλους του και χρωστάει 3 εκατομμύρια Ευρώ σε επαγγελματίες. Για το δήμο που έχει 4,5 εκατομμύρια χρέη και μπαίνει στο μνημόνιο. Αυτός ο χρεωκοπημένος δήμος, με τους απογνωσμένους δημότες και την πελατειακή λογική χρηματοδοτεί τα πολιτικά πρότζεκτς του αντιδημάρχου με το λιγοστό δημόσιο χρήμα που έχει απομείνει στα ταμεία του. Άρτος και θέαμα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.