powered by Surfing Waves

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μένουν, αλλά χωρίς μισθό από το 2013 οι επιπλέον αντιδήμαρχοι





Δεν αλλάζει τελικά ο αριθμός των αντιδημάρχων όπως πρόβλεπε το μνημόνιο 2.

Ωστόσο, οι «πλεονάζοντες», σύμφωνα με την αρχική διάταξη του «Καλλικράτη 2», οι αντιδήμαρχοι δεν θα λαμβάνουν αντιμισθία από 1.1.2013. Θα λαμβάνουν όμως κατ' εξαίρεση αμοιβή για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και των επιτροπών, αμοιβή η οποία, σημειωτέον, καταργείται, με το συγκεκριμένο πολυνομοσχεδιο του υπουργείου Εσωτερικών (Ρύθμιση υπ' αριθμόν 5).

Ψήφισε στο γκάλοπ του Ε.Β.  ποιοί είναι οι "πλεονάζοντες" αντιδήμαρχοι στο δήμο μας που θα τους κόψουν το μισθό απο το 2013

Κατά την γνώμη σου ποιοί απο τους τέσσερεις θα θεωρηθούν "πλεονάζοντες" και θα τους κόψουν το μισθό;  
(Διάλεξε δυο)


Αυτό προβλέπει διάταξη του εφαρμοστικού νόμου που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ώστε να εξοικονομηθούν τα υπόλοιπα 17 εκατ. για φέτος από τα συνολικά περίπου 35 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το «Μνημόνιο 2» με βάση την αρχική διάταξη για τη μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα υπόλοιπα 17-18 για φέτος εξοικονομούνται από τη μείωση κατά 10% των μισθών των αιρετών και των συμβούλων τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.