Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Επέμβαση του Δήμου και του ΟΛΜΕ ζητούν οι αλιείς της Λίμνης για τις ρωγμές στην προβλήτα
θα θέλαμε να σάς επισημάνουμε ότι, από διάστημα αρκετών μηνών και μετά από αναφορές αλιέων του Λιμένα Λίμνης και από επιτόπια αυτοψία, έχει διαμορφωθεί στον εξωτερικό βραχίονα του λιμανιού προς τη θάλασσα οριζόντιο επιφανειακό ρήγμα 20-30 μ., με πλάτος ρωγμής 3-5 εκ. και βάθος ικανό να συναντά κάθετα την επιφάνεια της θάλασσας. Εκτίμησή μας είναι ότι προοδευτικά τα χαρακτηριστικά του ρήγματος επιδεινώνονται.

Θεωρούμε ότι απαιτείται από τους υπευθύνους εκμετάλλευσης και διαχείρισης του Λιμένα Λίμνης άμεσα η αποκατάσταση της ζημιάς, η γενικότερη επιθεώρηση και αποκατάσταση της ασφαλούς χρήσης του χώρου, και η γενικότερη αναβάθμιση του Λιμένα μας για να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, εν όψει μάλιστα της επερχόμενης καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Ομίλου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

6 Σχόλια:

Ε όχι και λιμένας το αλιευτικό καταφύγιο!

αστο ο καλυβιωτης θα το βαλει στο 20 ατες

Ηλίθιε 19:11
Κατάλαβε το λιμάνι ΔΕΝ είναι στη δικαιοδοσία της δημοτικής αρχής.

Ρε βλακα 11.18 αυτο δεν ειναι στην δικαιοδοσια του Δημου.Τα αλλα που ειναι τα εχει λυσει;

Ρε σαΐνι δεν μπορείς να κρύψεις την λασασμένη κακία σου,μάθε να ξεχωρίζεις τα απλά και σίγουρα αν δεν ήσουν εσυ και η συμμορία σου πολλά θα είχαν γινει και αυτό ΦΟΒΑΣΕ.
Κουλάρισε μεγάλε,λίγη αυτοκριτική θα σου κάνει καλό(μόνο οι βλάκες υπερεκτιμουν τον εαυτό τους και εσυ δεν μπορεί να ανοίξεις σε αυτούς).
Ελπίζω να κατέχεις μια ωραία καρέκλα για να μην χρειάζεται να σπατάλας την πολίτιμη φαιά ουσία σου σε ευτελή πράγματα όπως είναι η εξασφάλιση της καθημερινότητας.

Ο Λιμένας Λίμνης (ουδέποτε χαρακτηρίστηκε ως αλιευτικό καταφύγιο) κατασκευάστηκε με προχειρότητα της οποίας τα αποτελέσματα βλέπουμε σταδιακά τα τελευταία 10-15 χρόνια! Δυστυχώς οι εκάστοτε αρμόδιες Αρχές (Νομαρχία, Λιμενικό Ταμείο ή ΟΛΝΕ τώρα) δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Το θέμα είναι ότι απαιτούνται πολλά χρήματα, χρονοβόρες διαδικασίες και απόσυρση όλων των σκαφών που ναυλοχούν για μεγάλο χρονικό διάστημα...

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.