powered by Surfing Waves

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Επέμβαση του Δήμου και του ΟΛΜΕ ζητούν οι αλιείς της Λίμνης για τις ρωγμές στην προβλήτα




θα θέλαμε να σάς επισημάνουμε ότι, από διάστημα αρκετών μηνών και μετά από αναφορές αλιέων του Λιμένα Λίμνης και από επιτόπια αυτοψία, έχει διαμορφωθεί στον εξωτερικό βραχίονα του λιμανιού προς τη θάλασσα οριζόντιο επιφανειακό ρήγμα 20-30 μ., με πλάτος ρωγμής 3-5 εκ. και βάθος ικανό να συναντά κάθετα την επιφάνεια της θάλασσας. Εκτίμησή μας είναι ότι προοδευτικά τα χαρακτηριστικά του ρήγματος επιδεινώνονται.

Θεωρούμε ότι απαιτείται από τους υπευθύνους εκμετάλλευσης και διαχείρισης του Λιμένα Λίμνης άμεσα η αποκατάσταση της ζημιάς, η γενικότερη επιθεώρηση και αποκατάσταση της ασφαλούς χρήσης του χώρου, και η γενικότερη αναβάθμιση του Λιμένα μας για να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, εν όψει μάλιστα της επερχόμενης καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Ομίλου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.