powered by Surfing Waves

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

45 γυναίκες εξετάστηκαν στην κινητή μονάδα μαστογράφου


Μια πρωτοβουλία ζωής του Επιμελητηρίου και του ΣΑΜΕΕ (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου) λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Βόρεια Εύβοια.
Η κινητή μονάδα μαστογράφου συνεχίζει το ταξίδι της και χθες βρισκόταν στην Λίμνη. Εκεί 45 γυναίκες εξετάστηκαν δωρεάν, αλλά και ενημερώθηκαν για τα οφέλη των προληπτικών εξετάσεων. Σήμερα ο κινητός μαστογράφος βρίσκεται από το πρωί στο Μαντούδι και το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής, θα βρίσκεται στα Λουτρά της Αιδηψού. Εδώ να τονιστεί ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.