powered by Surfing Waves

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Το ΔΣ της Ελληνικής Επιτροπής για την UNESCO εκφράζει την στήριξη του για το γεωπάρκο στην Βόρεια Εύβοια


Η Βόρεια Εύβοια καταθέτει υποψηφιότητα για την δημιουργία Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO
Την πρόθεση της να προετοιμάσει και να καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας γιαένταξη στο 
Πρόγραμμα της UNESCO "UNESCO Global Geoparks" μας κοινοποίησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Απριλίου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας έλαβε απόφαση για την κατάθεση υποψηφιότητας και σύνταξη φακέλου για την αναγνώριση της Βόρειας Ευβοίας ως Παγκόσμιου Γεωπάρκου της UNESCO.
Η Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή για τα Γεωπάρκα UNESCO, χαιρετίζουν και εκφράζουν την αμέριστη στήριξή τους στη συγκεκριμένη προσπάθεια, με στόχο την έγκριση της πρότασης και την ένταξη της Βόρειας Εύβοιας στο Πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού "UNESCO Global Geoparks".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.