Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι πετ-κοκίτες για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26 Απριλίου στο Μαντούδι


17 μήνες πριν τις εκλογές και το κυνήγι για την εξουσία συνεχίζεται από τους Πετ-Κοκίτες

Δεν μπορεί κανείς παρά να θαυμάσει το φαρισαϊσμό των πετ-κοκιτών δημοτικών συμβούλων και έμμονων διεκδικητών του δημαρχιακού στέμματος . Αργοπορούν και "αμελούν" να καταδικάσουν την καύση πετ-κοκ από την μία και από την άλλη σκίζονται για τα δυο κυπαρίσσια πού κόπηκαν στην πλατεία Μαντουδίου τα οποία είναι το πρώτο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαντούδι την Πέμπτη 26 Απριλίου.
Από τις απειλητικές ιαχές των πετ-κοκιτών σχολιαστών μπορούμε να κρίνουμε ότι ενδιαφέρον παρουσιάζει το 3ο θέμα. Οι πετ-κοκιτες αφού αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο Δήμαρχο τα χρήματα πού πλήρωσε από την τσέπη του για να μην βρωμίσει ο δήμος από τα αμάζευτα σκουπίδια πέρυσι το Πάσχα, τώρα ΄δήθεν του ζητούν εξηγήσεις γιατί διεκδικεί αυτά τα χρήματα δικαστικώς. Πέρυσι ως γνωστόν, λόγω της παρατεταμένης καθυστέρησης των πετ-κοκιτών να ψηφίσουν το προϋπολογισμό, ο δήμος δεν είχε χρήματα να συλλέξει τα απορρίμματα κατά την περίοδο του Πάσχα του 2017. Στην "δίκη" πού σχεδιάζουν για το δήμαρχο  την Πέμπτη ακούγεται ότι θα παρευρεθεί και ο γνωστός Πασόκος δικηγόρος των πετ-κοκιτών. Γιατί άραγε;Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων Μαντουδίου , την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στις 18:30, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέματα:

1.ΘΕΜΑ: «Αίτημα Δημοτικών Συμβούλων για την υπόθεση της κοπής δύο κυπαρισσιών στην Τ.Κ Μαντουδίου »

2.ΘΕΜΑ : Προσδιορισμός των μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού ως συνέχεια της υπ. αρίθμ. Νο 37/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ » κατόπιν της πρόσκλησης ΙΙ του Υπουργού Εσωτερικών με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού»

3.ΘΕΜΑ: « Απόδοση εξηγήσεων από τον Δήμαρχο σχετικά με την 40/2017 αγωγή ενώπιον του ειρηνοδικείου Ιστιαίας που υποβλήθηκε εναντίον του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας από τον ίδιο του τον Δήμαρχο.»

4.ΘΕΜΑ: Ορισμός δύο (2) μελών από τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή, στις περιπτώσεις που η Εκτελεστική Επιτροπή επιλαμβάνεται ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο.

5.ΘΕΜΑ : Προσδιορισμός των σχολείων στα οποία θα καταμεριστεί το ποσό της χρηματοδότησης ως συνέχεια της υπ. αρίθμ. Νο 36/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ » κατόπιν της πρόσκλησης ΙΙ του Υπουργού Εσωτερικών με τίτλο «Επισκευή , συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις»

6.ΘΕΜΑ : Αίτηση Κας Πανωραίας Τζοβάνα ( ΚΑΠΗ Μαντουδίου)

7.ΘΕΜΑ: Αίτηση ένωσης συνταξιούχων Ν. Ευβοίας για την κατασκευή ράμπας για ΑΜΕΑ στην πλατεία Μαντουδίου

8.ΘΕΜΑ: Ανάκληση της αριθμ. 50/2016 απόφασης Δημοτικού συμβουλίου κατ΄εφαρμογή του ν.4412/2016

9.ΘΕΜΑ : Αίτηση Δημοτικών συμβούλων με θέμα Αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου Malian.gov.gr

10.ΘΕΜΑ : Καθορισμός θέσεων παρέμβασης για την συντήρηση της δημοτικής οδού προς ιερά μονή όσιου Δαυϊδ σύμφωνα με το Αρ. πρωτ.: 52156/963 15-03-2018 έγγραφο της Δ/νσης τεχνικών έργων Π.Ε Εύβοιας . (Αίτημα Κου Στεργίου Ιωάννη).

11.ΘΕΜΑ : Λειτουργία Μουσείων εντός της εδαφικής Περιφέρειας του Δήμου. (Αίτημα Κου Στεργίου Ιωάννη).

12.ΘΕΜΑ : Αίτηση Δημοτικών Συμβούλων αριθμ. Πρωτ.12133/11-12-2017 με θέμα: «Ενημέρωση από τον Δήμαρχο σχετικά με τις αγωγές που υπεβλήθησαν από δήθεν εθελοντές κατά του Δήμου»

13.ΘΕΜΑ: Έγγραφο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (αρ.πρωτ.2162/22-6-2017 με θέμα «Συγκέντρωση υπογραφών για την διεκδίκηση του επαναπατρισμού του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου »)

14.ΘΕΜΑ : η αρίθμ. 6/2017 απόφαση της Α/βάθμιας Σχολικής επιτροπής περί έγκρισης «Απολογισμού οικονομικού βέτους 2016»

15.ΘΕΜΑ : η αρίθμ. 9/2017 απόφαση της Β/βάθμιας Σχολικής επιτροπής περί έγκρισης «Απολογισμού οικονομικής διαχείρισης έτους 2016»

16.ΘΕΜΑ: Η αριθμ. 85/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Έγκρισης ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2015»

17.ΘΕΜΑ: Η αριθμ. 28/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Σύνταξης κι έγκρισης οικονομικών καταστάσεων καθώς και έκθεση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης –Αγίας Άννας έτους 2014»

18.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.66/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Έγκρισης ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2014»

19.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.146/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Β΄τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού »

20.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.147/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Γ΄τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού »

21.ΘΕΜΑ : Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το Αριθμ. Πρωτ.: 1430/01-03-2018 έγγραφο της Δ/νσης Διοκ. & Οικ. Υπηρεσιών.

22.ΘΕΜΑ : Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Φασαράκη Αργυρώ , IT MASTER – Δημ. Κοψομύτης , Ζησίμου Ασημένια ).

23.ΘΕΜΑ: Παράταση της επιτροπής παραλαβής προμηθειών (παρ. 11δ του αρ. 221 Ν.4412/2016) όπως αυτή συγκροτήθηκε με την 149/2017 Α.Δ.Σ , μέχρι την λήξη των 10224/17 & 11833/2017 συμβάσεων.

24.ΘΕΜΑ : Η αριθμ. 8/2016 απόφαση Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ Μαντουδίου.

25.ΘΕΜΑ : Αίτηση του πολιτιστικού Συλλόγου Κηρίνθου.49 Σχόλια:

παρουσια δικηγορων και δημοσιογραφων απολογια καλυβιωτη 6-7-8 θεματα φωτια νομικα

Αδιόρθωτε πολιτικάντη ΑΛΛΟ Δημοτικο Συμβούλιο ΑΛΛΟ Δικαστήριο,ούτε αυτο
δεν μπορεί ο νομικός να ξεχωρίσει?
Αγέλη ύαινων.

3, 4, 6,12, θεματσ εκτος τον μαρκου και ο Ζερβας φωτια στα μπατζακια σου καλυβιωτη απο δω και περα θα πεταγεσε στον υπνο σου

Φωτιά νομικά θέματα με πυροσβέστη θεόσταλτο νομικό!
Πρέπει να υπάρξει βίντεο της μνημειώδους συνάντησης!
Οι διοργανωτές της παράστασης πρέπει να απαιτήσουν πανελλαδική τηλεοπτική κάλυψη να παρακολουθήσουμε όλοι τον πολιτικό και πνευματικό ξεπεσμό του τόπου μας.
Πάτος στην ξεφτίλα υπάρχει?

Το αναμενόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη με εισαγγελείς και δικηγόρους. Δημοσιογράφοι ποιοι θα είναι από την καταδικασμένη Ευβοϊκή Γνώμη;

[img]https://www.collectorsprints.com/_images/kids/animals/funny/800/judge.jpg[/img]

Η Φάρμα των Ζώων σε ΤΟΠΙΚΗ έκδοση.

αντρικανα κανε και κανενα δ.σ στην αγ.αννα

Ο Μάρκου με ποιο ρόλο θα μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο; σαν παλιός σύντροφος η τεχνικός σύμβουλος του Στεργίου: το 5 λεπτό θα κρατηθεί ή θα τον αφήσουν να μιλά με τις ώρες;

α ρε μαρκου ολες τις δικες απο την οικον.επιτροπη τις παιρνεις εσυ εισαι μεγαλο.....λαμ........

Αντε παλικάρια άλλο ένα καταδικασττικό ψήφισμα εναντίον του δημάρχου πριν η μηνύς του λαού σας καταδικάσει του χρόνου στον αγύριστο

μεχρι τις εκλογες καλυβιωτη θα σε πανε γαμ......

Κυρίες και κύριοι του ΔΣ δεν μπορείτε να μπορέσετε σε δύο γαιδαρους άχυρο.Θα μπορέσετε να λύσετε 25 θέματα σε ένα δημοτικό συμβούλιο με συγχωρείτε αλλά νομίζω ότι μας κοροϊδεύετε.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 1:41 ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ

ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 1:41π.μ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜ... ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!
ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΕΕΣ ΣΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝΕ!

Επίπεδο !!!!!!!!!
Αποστατών και λοιπών ευυπόληπτων κυρίων και κυριών της γνωστής αχόρταγης
συμμορίας.
Αν μπορείς να γ---- 1:41π.μ πες το όνομα σου ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΧΙ ΠΟΥ---ΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.
Ο ΛΑΟΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.
ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ. ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.

Διαισθάνομαι πανικό στους κόλπους της συμμορίας.

καλα ρε νουμερα,,περα απο το οτι εχετε σταματησει καθε εργο στην περιοχη ,τι αλλο καταφερατε με τη σταση σας??βληματα,?καραγκιοζηδες?παρτακηδες?Οσο για το Δημαρχο,,αυτο που του προκαλεσατε ειναι οτι του τα κλασσατε με την οπισθεν,Ολους σας, σας εχει κανει να παιρνεται ψυχοφαρμακα,..γυαλιζει το ματι σας,κωλοπασοκοι,Ρημαξατε για δευτερη φορα την περιοχη μετα το κλεισιμο των μεταλλειων με τις μαλακιες σας,,φτωχομπινεδες,,θελατε απο εργαζομενοι καλοπληρωμενοι,,,να γινετε μετοχοι,,,,και φαγατε την παπαρα...τωρα παρακαλατε τον κοψιδα και τον κατζουρα για δουλεια με 400ευρω.

Ο "Χρηστακος"ας έχει λίγη υπομονή πριν παραγγείλει κουστουμιά.
Βρε ποοοοοοόσα τρώγατε και έχετε λυσσάξει.......
Ποοοοοοοοοοοοόσα βρεεεεεεεεεεεεεεε αληηηηηηηήτες.

βλεπω να σε χωνουν φυλακη καλυβιωτη λιγο υπομονη και θα σκασουν ΒΟΜΒΕΣ

ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΦΑΓΑΤΕ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΕΣ???????????

Απο δω και περα ο καλυβιωτης θα τρωει βουρτσαρες στα ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.
ΕΥΒΟΙΚΗ ΓΝΩΜΗ 2Χ8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ 20
ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΛΠΙΔΑ-ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ
ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ .......
ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ.
ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ.
ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

1.32 μ.μ. Οι ΒΟΜΒΕΣ άρχισαν να σκάνε στα χέρια σας καί έχετε τρελαθεί.
Θυμίσου: ΦΟΣΔΑ-Γιαννιός, ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΚΕΣ- Ευβοική Γνώμη, Κουτσουράς, αποστάτες, συμμορία Καντζούρα, αντρικάνας. ΧΩΜΑΡΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ.....
Όλα έχουν γυρίσει πάω σας, μονίμως πυροβολείτε τα τέτοια σας. ΕΥΝΟΥΧΟΙ.

ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒ.Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΜΑΘΑ .ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

η λαμδα πληρωσε τα νοικια;; ο κοψιδακος κανει προεκλογικο αγωνα

Προς 9.54. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΧΡΗΖΕΙΣ ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Ο ΤΑΡΛΑΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΟΙΧΟ.
ΚΟΝΤΕ, ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΥΕΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

ΜΑΡΚΟΥ- ΚΑΤΖΟΥΡΑΣ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ??????

10.49 μ.μ. Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΗΡΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 10.49 μ.μ.

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΛΉΣΤΉΡΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑΔΕΣ ΈΙΔΑΝ ΛΟΥΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΦΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΑ ΥΠΟΚΈΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΟ ΧΩΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΤΙΜΑΤΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΟΝΤΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.ΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΩΤΉΣΟΙΣ.ΤΑ ΝΕΡΑ;;;;;

τα δενδρακια στην πλατεια τι σου εφταιξαν και τα εκοψες χαραματα καλυβιωτη;;;; τοσο δυσκολο ηταν να τα κλαδεψεις; οι οικολογοι μονο για τα θαλασοκρινα κρυας βρυσης σας νιαζει

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΙΚΡΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Ρε απαταιώνα 7.52 μ.μ. όλοι στο Μαντούδι ξέρουμε ότι τα δένδρα ήταν ξερά και ξέρουμε ποιός τα έκοψε. Αλλά γιά σένα ΨΕΥΤΗ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑ το πρόβλημά σου είναι ο καλυβιωτης που σου έχει κόψει τη ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ σου έχει γίνει ο καλυβιώτης και σου φταίει γιά όλα, ζέστη-κρύο, βρέξει-χιονίσει, ακόμη και που δεν μπορείς να γαμ....σεις. (στο τελευταίο μπορεί να έχεις δίκαιο, αλλά πρόσεχε μη το γυρίσεις απο πίσω για δικαιολογία)

7:52 Τι θες να μας ότι οι πετ-κοκιτες λιθανθρακίτες Βιπε-ιτες και κάθε-βρωμικόαποβλητο-ίτες ενδιαφέρονται για τα κυπαρίσσια.

Μήπως θυμάσαι εκείνα τα όμορφα υγιέστατα πεύκα μπροστά από την εκκλησία πού κόπηκαν και δεν έγινε κανένα θέμα. Γιατί;

Και πού να μάθετε ένα καινούργιο σκάνδαλο!!!!Για να δουν οι δημότες του Κηρέα ποιούς λαβανίζανε τόσα χρόνια...Σκέτη θλίψη και απογοήτευση για το ποιούς ψηφίζουμε!Λίγη υπομονή...

10:35 μου φενεται δεν εισαι μαντουδιανος εγω σαν της πλατειας που ειμαι τα δενδρα 4 χρονια δεν τα κλαδεψανε καθολου και τα κλαδια ηταν ξερα εσενα εαν ποναει το χερι σου σε καθαριζουν επρεπε να τα κλαδεψουν και ρε φιλε εγω εχω μαγαζι πραγματικα ξημεροματα τα κοψανε αισχος 25 χρονια ηταν

11:06 αν ψάχνεις για κατάληξη "-ίτης" που να τους καλύπτει πλήρως νομίζω το κοπρ-ίτης (κόπρος+ιτης) είναι το καταλληλότερο.

Όποιο κόπρο και να παράγει η κάθε ΤΕΡΝΑ ή οποιος πληρώνεικαι μπορεί να φέρει ψήφους μέσω υποσχέσεων για εργασία αυτοί θα είναι υπέρ

Κοπρίτες παντού


ΝΑ ΒΡΉΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΆΝΟ ΠΟΥ EIΠΕ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΞΕΡΑ.....

ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΓΙΑ 7 ΘΕΜΑΤΑ Ω?? ΛΑ? ΛΑ?ΙΤ???

Το επίπεδο των σχολίων είναι εντελώς απαράδεκτο χωρίς να παράγει κανένα θετικό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και κανένας δεν τα αμφισβητεί. Θα ήταν χρήσιμο το Ε.Β. να σταματήσει επιτέλους την δημοσίευση των απαράδεκτων σχολίων που προσβάλλουν, συκοφαντούν και κυρίως παραπληροφορούν.

5:44μ.μ
Είναι θέματα "φωτιά" όπως πυροφύλακες, ΦΟΣΔΑ..........
Δεν πήρατε το μάθημα σας.
Ανθρωπάκια ελεεινά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 6.36 μ.μ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΒ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

23 Απριλίου 2018 - 5:44 μ.μ.

ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΝΤΖΟΥΡΟΣΤΕΡΓΙΗΔΕΣ?
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ....ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΣΚΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ 5.44μ.μ. Η βλακία δεν χωράει σχολιασμό.........

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.