Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

2,25 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»Εγκρίθηκε από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου δαπάνη, ύψους 2.250.000,00 ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως πρώτη δόση για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Επίσης η απόφαση της υπουργού προβλέπει τη μεταφορά του ποσού στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ), για την κάλυψη της πρώτης δόσης που αφορά στο 45% του συνολικού ποσού των 5 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από 1.1.2018 έως 31.12.2018.
Έτσι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο, θα πληρωθούν αναδρομικά. Ενώ η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν οι υπέγραψαν τα δύο συμβαλλόμενα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας στις 30 Μαρτίου έχει διετή διάρκεια, και εξασφαλίζει τη συνέχιση του προγράμματος από εθνικούς πόρους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.