powered by Surfing Waves

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συγκροτήθηκε Επιτροπή για την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά

Συγκροτήθηκε από το Δήμο επιτροπή για την καταγραφή και την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 30/07/2016 στις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας, αποτελούμενη από τα παρακάτω μέλη:
1. Σκουμπρής Νικόλαος, Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος& Πολιτικής Προστασίας με βαθμό A΄ του κλάδου ΠΕ Περιβαλλοντολόγων.
2. Αρβανίτης Νικόλαος, Προϊστάμενος του τμήματος ΤοπικήςΟικονομικής Ανάπτυξης, με βαθμό A΄ του κλάδου ΠΕ9 Γεωπόνων.
3. Μπενετής Ανδρέας, υπάλληλος Τεχνικής Υπηρεσίας, με βαθμό B΄του κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών.

Συντονιστής της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Νικόλαος Σκουμπρής.

Έργο της Επιτροπής είναι η καταγραφή και η εκτίμηση των ζημιών, η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και οι προβλεπόμενες προθεσμίες υποβολής τους, καθώς και η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα γενικότερα μέτρα αποκατάστασης που ενδεχομένως τους αφορούν, που προκλήθηκαν απότην πυρκαγιά της 30/07/2016 στις Δημοτικές Ενότητες Ελυμνίων και Κηρέως του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Τα μέλη της Επιτροπής θα εργάζονται και θα συνεδριάζουν εντός του ωραρίου εργασίας τους και δεν προβλέπεται για κανένα μέλος η οποιαδήποτε πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση για τον λόγο και τον σκοπό αυτό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.