powered by Surfing Waves

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Εκδόθηκε η εγκύκλιος συγκρότησης υπηρεσιακών συμβουλίων σε δήμους και περιφέρειες

Δημοσιεύθηκε στο σύστημα «Διαύγεια» η εγκύκλιος συγκρότησης υπηρεσιακών συμβουλίων σε δήμους και περιφέρειες.
Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο δίδεται η δυνατότητα επαναλειτουργίας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων στα οποία  από 28 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, είχε καταργηθεί η θητεία των μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των ΟΤΑ.
Με την επαναλειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων αντιμετωπίζονται επείγοντα υπηρεσιακά θέματα, όπως προαγωγές, αποσπάσεις, μετατάξεις, εκπαιδευτικές άδειες κ.λ.π..
Στη πολυσέλιδη εγκύκλιο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα αναγκαία βήματα και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα αρμόδια όργανα στους δήμους και τις περιφέρειες. Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.