powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ενεργοποίηση επιχορήγησης Δήμων για ληξιπρόθεσμα

Ενεργοποιήθηκε απόφαση της κυβέρνησης για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των δήμων προς τρίτους. Με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής  Ανασυγκρότησης Γ. Μπαλάφας εγκρίνεται η επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 22.257.505,67 σε συγκεκριμένους Δήμους της Χώρας αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους.

Η εν λόγω επιχορήγηση θα αποδοθεί τμηματικά, ανάλογα με τις δυνατότητες απορρόφησης του κάθε φορέα και σύμφωνα με τις σχετικές μεταφορές πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους προς τρίτους, οι επιχορηγούμενοι φορείς θα πρέπει να υποβάλλουν στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης εντολές εξόφλησης με τα στοιχεία των πληρωμών που πρέπει να πραγματοποιηθούν.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.