powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Θέσεις για 3 οδηγούς και 5 εργάτες γενικών καθηκόντων στην ΔΕΥΑ με δίμηνη σύμβαση

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ αποφάσισε την πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις 3 οδηγών και 5 εργατών γενικών καθηκόντων, με τη μορφή του κατεπείγοντος, ώστε να αποκαταστήσουμε άμεσα της ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της πυρκαγιάς. Για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους υπάρχει πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2016 και είναι οι Κ.Α




Μετά την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά για το τόπο μας και αφού κηρύχτηκε ο Δήμος μας σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, οι ζημιές που αποκομίσαμε από την πυρκαγιά είναι πολλές και μεγάλες, το υπάρχων προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α. δεν επαρκεί ούτε στο ελάχιστο για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών, πόσο μάλλον για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών της πυρκαγιάς.
Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις 3 οδηγών και 5 εργατών γενικών καθηκόντων, με τη μορφή του κατεπείγοντος, ώστε να αποκαταστήσουμε άμεσα της ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της πυρκαγιάς.
Το λόγω πήρε ο κ. Στεργίου ο οποίος εγκρίνει τη πρόσληψη και επιπλέον πρόσθεσε ότι η επιλογή του προσωπικού που θα προσληφθεί να γίνει με κοινωνικά κριτήρια και να είναι γνώστες του αντικειμένου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.